GRATIS verzending vanaf € 49,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

GRATIS verzending vanaf € 39,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

Courgette

Met courgetteplanten hoeft niemand de gezonde frisheid van courgette uit eigen tuin of balkon of terras te missen. Of het nu geel of groen is, lang of rond, de smaak van courgette is een waar genot. Courgette, die tot de pompoenfamilie behoort, kan worden gebruikt om veel heerlijke recepten te bereiden. Gevulde courgette, courgettesoep, pasta of rijst met garnalen en courgette smaken net zo lekker als een salade gemaakt van deze veelzijdige groente. Courgette is, samen met tomaten en paprika, ook onmisbaar in ratatouille, een populair vegetarisch recept. Courgettes zijn erg gezond, ze bevatten vitamine A en C, kalium, calcium, fosfor, natrium en ijzer en hebben een hoge vitamine B1-waarde. Bovendien bevatten courgettes zeer weinig calorieën, zijn ze licht verteerbaar en hebben ze een ontgiftende werking.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Geënte Courgette 'Kimber' F1
Geënte Courgette 'Kimber' F1

Ideale soort ook voor een vroege oogst als het nog koeler is. “Kimber” is een parthenocarpe soort, hetgeen betekent dat zij uitsluitend witte bloemen vormt. Uit elke bloem ontstaat een vrucht.(Cucurbita pepo)

Levertijd: 3-6 werkdagen

2 planten
i.p.v.  € 11,95

TOP-hit nr. 2

 
Geënte Courgette 'Parador' F1
Geënte Courgette 'Parador' F1

De geënte courgette Parador F1 is een vroege en zeer productieve soort voor uw moestuin! De goudgele vruchten hebben een uitstekende, nootachtige smaak en zorgen voor afwisseling op het bord. De  ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog
Trusted Shops Guarantee