Diverse Irrigatiesystemen

Vooral in warme en droge zomers kan het besproeien van de tuin zonder de juiste accessoires vervelend en vermoeiend zijn. Om dit te verhelpen, biedt het assortiment van BALDUR-Nederland u een ruime keuze aan handige producten voor het beregenen van uw tuin. Of u nu op zoek bent naar beregeningssystemen, pompen, tuinsproeiers, pop-up sproeiers, slangen of slanghouders, u vindt hier veel producten die het besproeien een stuk gemakkelijker maken.

meer minder

TOP-hit nr. 1

GARDENA® Comfort Pompsproeier 1 liter
GARDENA® Comfort Pompsproeier 1 liter

✓ Multifunctionele sproeier
✓ Voor kleine oppervlakken
✓ Straal is verstelbaar

De GARDENA® Comfort pompsproeier is een ideale veelzijdige sproeier voor kleinere vlakken in huis en tuin en heeft ee ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Opdat uw tuin in perfect groen straalt, zorgt tuinirrigatie en vakantiebewatering voor de optimale verzorging van uw planten. Voor handmatige, gerichte irrigatie zijn slangen, spuiten of sproeiers geschikt. Voor het besproeien van uw gazon kunt u een mobiele GARDENA-sproeier gebruiken. U kunt eenvoudig en tijdbesparend uw gazon, perken en bloemen bewateren met een druppelslang, sproeisysteem of het Micro-Drip-systeem. Met een irrigatiecomputer kunnen deze irrigatiesystemen zelfs automatisch werken, en met een huiswaterpomp kunt u gratis regenwater gebruiken voor irrigatie.

     
    Trusted Shops Guarantee