Waterplanten

Een tuinvijver brengt leven en vreugde in de tuin. Met de juiste vijverplanten kunt u uw tuinvijver nog aantrekkelijker maken en tegelijkertijd zorgen voor een betere waterkwaliteit. Met de juiste planning kan uw tuinvijver een oase van rust worden en een plek vol nieuwe ontdekkingen: soms opent de waterlelie (Nymphaea) haar sierlijke bloemen, of landt er een libel op haar bladeren. Afhankelijk van de waterdiepte zijn verschillende waterplanten en moerasplanten geschikt voor uw vijver. Aan de rand van de oever bevindt zich de natte zone, die enigszins onder water of droog kan staan. De rivierplanten voelen zich hier thuis. Lisdodde en snoekkruid met hartvormige bladeren gedijen bijvoorbeeld goed in de 20-40 cm diepe ondiepwaterzone. De diepste plek in de tuinvijver is ideaal voor de waterlelie en ook drijfplanten, zoals de watergentiaan voelen zich hier prima thuis.

meer minder

TOP-hit nr. 1

 
Achillea 'Diadem'
Achillea 'Diadem'

De gloednieuwe achillea Diadem is een edel juweel, dat uw tuin wekenlang met ongelooflijk veel prachtige sneeuwwitte bloemen siert! De wit bloeiende nieuwe vaste planten soort zorgt elk jaar opnieuw voor bossige, reu ...

Levering vanaf 12.08.2024

2 planten
vanaf 2 pakken  € 8,49 / pakken

TOP-hit nr. 2

Lichtgevende Kiezelstenen
Lichtgevende Kiezelstenen

De lichtgevende kiezelstenen worden overdag opgeladen en geven licht af in het donker. Ziet er geraffineerd uit en is bv .geschikt om het pad te verlichten.

Levertijd: 3-6 werkdagen

50 stuks
vanaf 3 pakken  € 6,49 / pakken
Drijfring 25 x 25 cm
Drijfring 25 x 25 cm

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
vanaf 3 pakken € 12,95 / pak
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
Trusted Shops Guarantee