Snackgroente

Met de snack groenteplanten haalt u heerlijke snackgroente direct in uw tuin, balkon en terras. Pluk eenvoudig de rijpe minitomaatjes, snackkomkommers en snackpaprika's en geniet van een gezond, lekker tussendoortje! Maar ook in salades en als bijgerecht zijn de snackgroente een vitaminerijk genot. De snack groenteplanten zijn bijzonder gemakkelijk te kweken in de tuin, maar ook in grotere plantenbakken op het balkon en terras, omdat wij bijzonder robuuste en onderhoudsvriendelijke groentesoorten hebben geselecteerd. Een beetje meststof is voldoende en u kunt in de zomer wekenlang oogsten en genieten van een grote oogst aromatische tomaten, komkommers en paprika's in miniatuurformaat. De groente smaken doorgaans zoet, bevatten weinig zaden en hoeven niet gesneden te worden. Wist u dat kinderen en tieners erg enthousiast worden van snackgroente, vooral als ze deze zelf kunnen oogsten?

meer minder

TOP-hit nr. 1

Hauert Biorga Vloeibare  meststof
Hauert Biorga Vloeibare meststof

Natuurlijke voeding voor groenten en bloemen. Voeg 1 dopje per 10 liter water toe. Type meststof: organische NPK-meststof 3,4 + 4,2 Opgelet: de beschrijving op de verpakking is in het Duits.

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 liter
(11,99 €/l)

TOP-hit nr. 2

 
Paprika 'Peppers from Heaven®' F1
Paprika 'Peppers from Heaven®' F1

De nieuwe variëteit Paprika Peppers from Heaven® F1 maakt indruk in potten en hanging baskets met een ongelooflijke hoeveelheid zoete, vlezige, ca. 15 cm grote, glanzende vruchten. De planten worden slechts ...

Product is uitverkocht
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
Trusted Shops Guarantee