Seramis®

Met SERAMIS® kleikorrels, substraat voor orchideeën, potgrond en kweekaarde zijn uw planten optimaal verzorgd. De SERAMIS® kleikorrels zijn een kleigranulaat, dat water heel goed kan opnemen, bewaren en aan de planten afgeven. Dit zorgt voor een optimale watervoorziening en bemesting van uw kamerplanten. De gietwijzer geeft betrouwbaar aan, wanneer het tijd is om de hydrocultuur te gieten. En de SERAMIS® vitaalvoeding is een meststof die uw groene en bloeiende planten in de pot heel goed laat groeien en gedijen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
SERAMIS® kweek-, kruiden- Bioaarde  20 liter
SERAMIS® kweek-, kruiden- Bioaarde 20 liter

Samen und zarte Keimlinge gedeihen besonders gut in der abgestimmten, feinen und lockeren Struktur der torffreien SERAMIS® Anzucht/Kräuter Bioerde.

  • Höhere Wasserspeicherung
  • Bessere N ...

direct leverbaar

20 liter € 6,99

TOP-hit nr. 2

 
SERAMIS® Kleikorrels voor kamerplanten 7,5 liter
SERAMIS® Kleikorrels voor kamerplanten 7,5 liter

Das SERAMIS® Pflanz-Granulat für Zimmerpflanzen ist ein hochwertiges, wasserspeicherndes Pflanz-Granulat für alle in Erde gezogenen Zimmerpflanzen (Grün-und Blühpflanzen). Die einzigartige ...

direct leverbaar

7,5 liter € 8,49
SERAMIS® Smart Repair graszaad 1 kg
 
SERAMIS® Smart Repair graszaad 1 kgi.p.v. € 12,99

direct leverbaar

1 kg € 9,95

    De milieuvriendelijke SERAMIS® turfvrije bloemenaarde is voor alle bloeiende en groene planten in huis, op het balkon en het terras uitstekend geschikt. Het zorgvuldig uitgebalanceerde recept bestaat uit een mengsel van hoogwaardige SERAMIS® kleikorrels die het water kunnen opslaan en uit speciale, weer opnieuw aangroeiende grondstoffen. Het verpotten van een plant uit gewone aarde in SERAMIS® kleikorrels is ongeacht van leeftijd en grootte altijd mogelijk.

     
    omhoog