GRATIS verzending vanaf € 49,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

GRATIS verzending vanaf € 39,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

Selection du Chef

Kook als een meesterkok met groenten van de Selection du Chef! De Sélection du Chef bevat groenten die speciaal zijn geselecteerd door meesterkoks, een echte traktatie voor het gehemelte en gemakkelijk te kweken zijn, omdat ze bijzonder resistent zijn in de moestuin en als balkonplant. Nu kunt u de beste soorten tomaten, paprika en courgette naar uw eigen tuin halen en zelf heerlijke en gezonde gerechten toveren. De rassen zijn geselecteerd op ziekteresistentie en onderhoudsvriendelijke teelt in de tuin of in potten op het terras en balkon. De knapperige groenten zijn aantrekkelijk en smakelijk tegelijk!

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Geënte Cherrytomaat 'Pepe' F1
Geënte Cherrytomaat 'Pepe' F1

Klein maar fijn en suikerzoet. Net als parels hangen de rood gerijpte tomaten aan de trossen. Heerlijk om zo van te smullen of ook lekker in salades. Een vroege soort, met een hoge opbrengst. (Lycopersicon esculentum)

Levertijd: 3-6 werkdagen

2 planten
vanaf 2 pakken  € 10,60 / pakken

TOP-hit nr. 2

Geënte Courgette 'Kimber' F1
Geënte Courgette 'Kimber' F1

Ideale soort ook voor een vroege oogst als het nog koeler is. “Kimber” is een parthenocarpe soort, hetgeen betekent dat zij uitsluitend witte bloemen vormt. Uit elke bloem ontstaat een vrucht.(Cucurbita pepo)

Levertijd: 3-6 werkdagen

2 planten
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog
Trusted Shops Guarantee