Pittige groente

Als u van pittig houdt, zult u dol zijn op de pittige groente! Kweek uw eigen pittige groenten in de tuin en geef een gezond, hartig tintje aan uw gerechten. Met de juiste meststof bent u zeker van een grote oogst, ook op uw balkon en terras. Of het nu gaat om paprika of chili, de pittige groente zijn een verrijking in de moestuin en op het bord. Als u van vegetarisch koken houdt of een Aziatisch curryrecept met kokosmelk, gember, knoflook en zout wilt maken, behoren ook pittige groente tot de ingrediënten. De pittige groente zorgt voor vurige smaakbelevingen en is een blikvanger in bloembedden, plantenbakken en hanging baskets.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Naturen® BIO Meststof voor tomaten & kruiden
Naturen® BIO Meststof voor tomaten & kruiden

Bevat 100 % plantaardige en natuurlijke minerale meststoffen voor tomaten, kruiden, groente en fruit. Voor in het bloemperk of in de bloempot. Opgelet: de beschrijving op de verpakking is in het Duits.

...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 liter
(11,95 €/l)
vanaf 3 pakken  € 7,49 / pakken
(7,49 €/liter)

TOP-hit nr. 2

Hongaarse Paprika 'Gypsy' F1
Hongaarse Paprika 'Gypsy' F1

Deze hongaarse soort heeft uitstekende eigenschappen. Rijpt snel van geel naar rood. Heerlijk aroma en goed verdraaglijk. Geeft een goede oogst en is resistent tegen ziektes! De lengte van de vruchten zijn ca. 13-15 cm. Prachtige pla ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog