Ranonkels

De schoonheid van de ranonkel die Baldur-Nederland te bieden heeft, zal ook uw tuin in de schijnwerpers zetten met stralende en vrolijke kleuren. Al in het voorjaar toveren onze ranonkels uw tuin om tot een paradijs en krijgt u meteen zin in de zomer. De grote bloemen van de dubbelbloemige ranonkels zijn een mooie blikvanger in het tuinperk, in de pot en in de vaas! Met haar magische, romantische bloemen is de ranonkel een van de populairste en mooiste voorjaarsbloeiers. De niet veeleisende plant tovert de tuin om in een kleurrijke bloemenzee als deze in bloei staat.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Fresia en Ranonkel Mix 'Butterfly Beauty'
Fresia en Ranonkel Mix 'Butterfly Beauty'

Een betoverende bloembollen mix van fresia’s en ranonkels in de mooiste kleuren. Als groep bij elkaar geplant ontstaat een bijzonder mooie bloemenzee in uw tuin. De kleurrijke, heerlijk geurende fresia’s zijn geliefde blo ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

35 bollen
vanaf 2 pakken  € 5,85 / pakken

TOP-hit nr. 2

Dubbelbloemige Ranonkels
Dubbelbloemige Ranonkels

De enorme kleuren variatie van deze bonte bloemen verwennen u van juni tot eind juli. Voortreffelijke, lang houdbare snijbloemen. (Ranunculus x asiaticus)

Levertijd: 3-6 werkdagen

20 bollen
vanaf 3 pakken  € 5,30 / pakken
Plantenschaal
Plantenschaal

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken € 5,49 / pak
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Met zijn betoverende, romantische bloemen is de ranonkel een van de populairste en mooiste voorjaarsbloeiers. Deze niet veeleisende plant verandert de tuin in een kleurrijke bloemenzee als hij bloeit. U kunt de ranonkelbollen ook planten in bloembakken en potten op balkons, terrassen en vensterbanken en genieten van de mooie aanblik van de bloemen. De planten houden niet van ophopend water en hebben daarom goed doorlatende grond nodig. Om de ranonkels te laten overwinteren moeten de bollen uit de grond worden gehaald, schoongemaakt en op een koele, droge, vorstvrije plek worden bewaard. Ranonkels zijn gemakkelijk te vermeerderen, omdat de moederbollen kleine bolletjes produceren die als stekken kunnen worden gescheiden en opnieuw op de gewenste plek kunnen worden geplant.

 
omhoog
Trusted Shops Guarantee