alleen op internet

De reis naar het tuincentrum is vaak lang en zonder auto niet te doen. De planten te voet of met de fiets naar huis brengen is vaak ook moeilijk en als u ergens op het platteland woont, is een tuincentrum meestal niet dichtbij. Dan is het planten online bestellen toch veel gemakkelijker.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
 
Begonia 'Dragon Wing®'
Begonia 'Dragon Wing®'

Deze beschermde soort is op de balkon- en tuinplantenmarkt niet meer weg te denken. De klassieker overtuigt door haar bloei- en groeivreugde, ziet er altijd goed uit en is de topper in de halfschaduw.

TOP-hit nr. 2

 
Zoete aardappel 'Treasure Island Manihi'
Zoete aardappel 'Treasure Island Manihi'

Deze trendaardappel met oranje vruchtvlees en haar licht zoete smaak geeft in elke eigen tuin een uitstekende oogst. Toebereiden als een normale aardappel: koken, braden of bakken. (Ipomoea batatas)

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Gelukkig kunt u planten online kopen! Nu kunt u uzelf de reis besparen. BALDUR-Nederland maakt het u gemakkelijk: Kies eenvoudig uw favorieten online en bestel alles hier, voor bij u thuis. Sommige van onze toppers zijn alleen online beschikbaar. Ook petunia's, zoals de bijzondere hangpetunia "NightSky®", hanggeraniums en reuzenfuchsia's vindt u alleen maar hier op internet. Dit en nog veel meer kunt u eenvoudig online bestellen en direct bij u thuis laten bezorgen. Dit mag u niet missen!

     
    omhoog