Smulgroente

Met de snack groenteplanten haalt u heerlijke snackgroente direct in huis. Snacktomaatjes, minikomkommers en snackpaprika's zijn een gezond tussendoortje voor iedereen die zonder schuldgevoel iets lekkers wil snoepen. Maar ook in salades en als bijgerecht is het tussendoortje een vitaminerijke lekkernij. Snackgroente kunt u zowel in de tuin als in potten op het balkon en terras kweken. Veel geënte toprassen zorgen voor TOP opbrengsten omdat de soorten krachtig groeien, zeer robuust zijn en niet erg ziektegevoelig! En met de juiste meststof zal de oogst nog overvloediger zijn, zodat u bijna elke dag uw eigen fruit kunt plukken en ervan kunt snoepen.

meer minder

TOP-hit nr. 1

Hauert Biorga Vloeibare  meststof
Hauert Biorga Vloeibare meststof

Natuurlijke voeding voor groenten en bloemen. Voeg 1 dopje per 10 liter water toe. Type meststof: organische NPK-meststof 3,4 + 4,2 Opgelet: de beschrijving op de verpakking is in het Duits.

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 liter
(11,99 €/l)

TOP-hit nr. 2

 
Paprika 'Peppers from Heaven®' F1
Paprika 'Peppers from Heaven®' F1

De nieuwe variëteit Paprika Peppers from Heaven® F1 maakt indruk in potten en hanging baskets met een ongelooflijke hoeveelheid zoete, vlezige, ca. 15 cm grote, glanzende vruchten. De planten worden slechts ...

Product is uitverkocht
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
Trusted Shops Guarantee