Mini tuin

Een nieuwe trend zijn mini tuinen, waar steeds meer mensen enthousiast door raken! Wie geen eigen tuin heeft, beplant schalen, potten, vazen, kisten en koffers en decoreert deze met de passende accessoires, zoals b.v. tafels, stoelen, chaise longue, paviljoen, hek en brug in mini formaat. Met planten, potgrond, stenen en verdere decoratie artikelen heeft u binnen de kortste tijd een gedetailleerde mini tuin, inclusief zitplaats gecreëerd. Op het balkon en terras, maar ook in huis worden deze mini tuinen een originele blikvanger! Het nostalgische uiterlijk van de metalen decoratie artikelen tovert een idyllische atmosfeer in uw mini tuin.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Lichtgevende kiezelstenen
Lichtgevende kiezelstenen

De lichtgevende kiezelstenen worden overdag opgeladen en geven licht af in het donker. Ziet er geraffineerd uit en is bv .geschikt om het pad te verlichten.

direkt leverbaar

50 stuks € 5,49
vanaf 3 pakken  € 4,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

Mini tuin start set bruin 9-delig
Mini tuin start set bruin 9-delig

Een nieuwe trend zijn de mini tuinen, waar steeds meer mensen enthousiast door raken! Wie geen eigen tuin heeft, beplant schalen, potten, vazen, kisten en koffers en decoreert deze met de passende accessoires, zoals bv. met dit ...

    Een mini tuin is een aantrekkelijke en ongewone decoratie voor de vensterbank, maar ook op de tafel of op een commode. Laat uw fantasie bij de tuininrichting de vrije loop – zo kunt u een helemaal individuele tuin in mini formaat creëren.

     
    omhoog