Magnolia

Met hun edele uiterlijk zijn magnolia’s een echte blikvanger in elke tuin. De bloeiende struiken betoveren door zijn prachtige bloemen en zijn daardoor heel geliefd. In het voorjaar behoren de magnolia’s tot de eerste bloeiende planten, die direct kleur in uw tuin brengen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Magnolia 'Red Lucky'
Magnolia 'Red Lucky'

Deze magnolia soort is een echt juweel onder de magnolia planten! De porceleinachtige witte bloemen met de pink-roze gekleurde tinten zijn de perfecte blikvanger in de tuin of in een kuip op het terras! De in het voorjaar bloeiende m ...

direct leverbaar

1 plant € 19,99i.p.v.  € 29,99

TOP-hit nr. 2

 
Magnolia 'Fairy'
Magnolia 'Fairy'

Een perfecte compacte magnolia die ook als haag geplant een ware bloemenpracht wordt. De groenblijvende soort met ontelbare bloemen verspreidt bovendien een hemelse geur.

direct leverbaar

1 plant € 16,95
vanaf 3 pakken  € 14,95 / pakken
Magnolia-assortiment voor een voordeelprijs
 
Magnolia-assortiment voor een voordeelprijsi.p.v. € 78,95

direct leverbaar

2 planten € 74,95
Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken
Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken

direct leverbaar

750 g € 5,49
vanaf 3 pakken € 4,99 / pak

    Wanneer een magnoliaboom in het voorjaar bloeit, trekken de magnoliabloemen alle blikken aan en de mooie sierstruik verandert uw tuin in een echte kleurenzee. Met haar prachtige bloemen behoort de magnolia jaar op jaar tot de supersters van de voorjaarsbloeiers. Of als struik of als boom, met donkerrode bloemenbekers zoals de magnolia Genie®, met glanzend gele bloemen zoals de magnolia Blue Opal of als geurende magnolia haag – magnolia’s zien er slechts toverachtig uit. De magnolia is een plant die weinig zorg nodig heeft en elke jaar nog mooier en weliger wordt. Houdt u er rekening mee dat magnolia’s oppervlakte wortelnde planten zijn, d.w.z. ze zijn gevoelig voor grondbewerking.

     
    omhoog