Krokussen

Krokussen zijn een van de vroegbloeiende vertegenwoordigers in de tuin. Zodra de laatste sneeuw is ontdooid, steken ze hun kop uit de aarde. Veel krokussen hebben prachtige bloemen met interessante kleurovergangen, dus het is de moeite waard om de kleine planten van dichterbij te bekijken. De krokussen zijn vooral indrukwekkend als u ze in grote groepen plant en in het wild laat groeien. Dit gaat perfect samen met de prachtige krokus mix (wilde soort). In het gazon vormt zich al snel een heel bloementapijt. U kunt de bollen ook in de bloembak planten en genieten van de kleurrijke krokusbloemen op het terras en balkon.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: ca. 3-5 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 4,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
 
Lentebollen Mix 'Bijenoase'
Lentebollen Mix 'Bijenoase'

Met deze prachtige lentebollen mix bijenoase zorgt u voor een bijenweide in uw tuin! De eerste fantastische bloemen verschijnen, afhankelijk van de weergesteldheid, al vanaf februari. Tot in juni kunt u een frivole, ...

vanaf 2 pakken  € 7,49 / pakken
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog