Krokussen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
 
Lentebollen Mix 'Bijenoase'
Lentebollen Mix 'Bijenoase'

Met deze prachtige lentebollen mix bijenoase zorgt u voor een bijenweide in uw tuin! De eerste fantastische bloemen verschijnen, afhankelijk van de weergesteldheid, al vanaf februari. Tot in juni kunt u een frivole, ...

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

50 bollen
vanaf 2 pakken  € 7,49 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
 
Bloembollen Mix 'Happy Bee Red'
Bloembollen Mix 'Happy Bee Red'

De bloembollen mix Happy Bee Red behoort tot de eerste lentebloemen, die in de tuin bloeien. De mix is daarom heel belangrijk voor bijen en hommels. Krokussen bloeien al vanaf februari en bieden de nuttige insecten e ...

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

50 bollen
Plantenschaal
Plantenschaal

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

3 stuks € 4,49
Krokus Collectie (wilde soort)
 
 
Krokus Collectie (wilde soort)

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

100 stuks € 13,75
Bloembollen Mix 'Honey Heaven'
 
 
Bloembollen Mix 'Honey Heaven'

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

35 bollen € 7,40
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog