Keizerskroon

De keizerskroon laat al heel vroeg in het tuinjaar haar imposante, stralende scherm van bloemen zien, die op krachtige, 60-100 cm hoge stelen tronen. Hierbij verenigen zich tot wel 10 bloemen die een krans onder de dekbladeren vormen – een majestueze blikvanger. Fritillaria is een bloembol die verwant is met lelies en tulpen en ca. 100 verschillende soorten omvat. De bekendste zijn de statige, in geel- of oranje bloeiende keizerskroon. (Fritillaria imperialis) en de kievitsbloem.

meer minder

TOP-hit nr. 1

 
 
Keizerskroon Collectie
Keizerskroon Collectie

Er bevinden zich aan elke sterke steel tot wel 10 bloemkelkjes, die tesamen een prachtige kroon vormen. Bovendien verjaagt de bol lastige veldmuizen. Deze voordeelverpakking bevat 2 oranje en 1 gele bol (apart verpakt!). (Fritillaria ...

Levering vanaf 21.08.2024

3 bollen
i.p.v.  € 14,95
vanaf 3 pakken  € 10,75 / pakken

TOP-hit nr. 2

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 5,99 / pakken
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

De keizerskroon/Fritillaria planten zijn niet de kronen van een koninklijke hoogheid, maar individuele bloemen die tijdens de bloeitijd zijn gegroepeerd. Deze opvallende bloemkronen, die op stevige stelen staan en er individueel net zo goed uitzien als in groepen, zullen toeschouwers gegarandeerd imponeren. Keizerskronen zijn bloembollen en worden, net als andere bloembollen, in de herfst geplant zodat u de volgende lente kunt genieten van de bijzondere bloemen van de plant. De keizerskronencollectie schittert met bloemen in geel en oranje en verjaagt ook de zo gehate woelmuizen uit uw tuin!

 
Trusted Shops Guarantee