Keizerskroon

De keizerskroon laat al heel vroeg in het tuinjaar haar imposante, stralende scherm van bloemen zien, die op krachtige, 60-100 cm hoge stelen tronen. Hierbij verenigen zich tot wel 10 bloemen die een krans onder de dekbladeren vormen – een majestueze blikvanger. Fritillaria is een bloembol die verwant is met lelies en tulpen en ca. 100 verschillende soorten omvat. De bekendste zijn de statige, in geel- of oranje bloeiende keizerskroon. (Fritillaria imperialis) en de kievitsbloem.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: ca. 3-5 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 4,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
 
Keizerskroon Collectie
Keizerskroon Collectie

Er bevinden zich aan elke sterke steel tot wel 10 bloemkelkjes, die tesamen een prachtige kroon vormen. Bovendien verjaagt de bol lastige veldmuizen. Deze voordeelverpakking bevat 2 oranje en 1 gele bol (apart verpakt!). (Fritillaria ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Bij het planten van de keizerskroon vormen zich tijdens de bloeiperiode de enkele bloemen in een krans van bloemen  en staan op sterke stelen. Ze kunnen solitair of in groepjes worden geplant. De bloembollen van de keizerskroon plant men, net als de andere bollen, in de herfst om dan in het daaropvolgende voorjaar te genieten van de uitzonderlijke bloemen van deze plant. De keizerskroon collectie straat met bloemen in geel en oranje en verjaagt bovendien de woelmuizen uit uw tuin!

     

     

     
    omhoog