GRATIS verzending vanaf € 49,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

GRATIS verzending vanaf € 39,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

Vlierbessen

De vlier is een prachtige, bloeiende struik die een lust is voor het oog en ook goed is voor de gezondheid. In de vroege zomer verschijnen de decoratieve bloemschermen, die een zoete geur verspreiden en graag bezocht worden door bijen en andere insecten voor hun overvloed aan nectar. Tegen het einde van de zomer ontwikkelen de vlierbloemen zich tot kleine, zwarte bessen waarvan een aromatisch sap of siroop kan worden gemaakt. De vlierstruik verdraagt snoei heel goed en kan in de lente tot de gewenste hoogte en breedte worden gesnoeid. De bloemen van de vlier kunnen worden gebruikt als thee of smaakmaker, de zeer gezonde vruchten voor jam, wijn, thee, likeur of siroop. De vlier vormt prachtige struiken in de tuin, maar er is ook een zuilfruit soort met een slanke, opgaande groei die perfect is als fruit voor kuipen.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Terras vlier 'Cherry Lace®'
Terras vlier 'Cherry Lace®'

De terras vlier Cherry Lace® is een zeer compact groeiende en kleurintensieve nieuwe soort, dat met haar donkerrode blad ieders aandacht trekt. Van mei tot juni is de waardevolle sierstruik bedekt met betoverende ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant

TOP-hit nr. 2

 
Gewone of zwarte vlier 'Thundercloud'
Gewone of zwarte vlier 'Thundercloud'

Hij bekoort door zijn sterke donkerrode blad, die ieder jaar in juni met bijzonder veel wit-rose bloemenschermpjes bedekt is! Vanaf augustus begint de oogst van de bessen! Vormt prachtige struiken in uw tuin. (Sambucus nigra)

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
vanaf 3 pakken  € 14,95 / pakken
Zuilvlier 'Laced Up®'
 
 
Zuilvlier 'Laced Up®'

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog
Trusted Shops Guarantee