10% KORTING op sierstruiken en heesters!* NAAR DE KORTINGSCODE

Vlierbessen

Vlierbes is een prachtig bloeiende struik, die veel te bieden heeft voor het oog en de gezondheid. In de vroege zomer verschijnen de decoratieve bloemschermen van de vlierbessenplant, die een zoete geur afgeven en vanwege hun overvloed aan nectar vaak worden bezocht door bijen en andere insecten. Tegen het einde van de zomer ontwikkelen de bloemen zich tot kleine zwarte bessen, waaruit een aromatisch sap of siroop kan worden gemaakt. De zwarte vlierbes 'Thundercloud' maakt bijvoorbeeld indruk met zijn donkerrode blad, dat elk jaar in juni bedekt is met weelderige, wit-roze kleurige bloemschermen die naar citroen ruiken.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Gewone of zwarte vlier 'Thundercloud'
Gewone of zwarte vlier 'Thundercloud'

Hij bekoort door zijn sterke donkerrode blad, die ieder jaar in juni met bijzonder veel wit-rose bloemenschermpjes bedekt is! Vanaf augustus begint de oogst van de bessen! Vormt prachtige struiken in uw tuin. (Sambucus nigra)

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
vanaf 3 pakken  € 14,95 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
 
Zuilvlier 'Laced Up®'
Zuilvlier 'Laced Up®'

De zuilvlier Laced Up® is een nieuwe soort met een zuilvormige, strak opgaande groeiwijze, die daardoor weinig ruimte nodig heeft. Het gevederde, zwarte blad bedekt de rechte takken die omhoog schieten, maar in e ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
Terras vlier Cherry Lace
 
Terras vlier Cherry Lace

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog