Hibiscus

BALDUR-Nederland heeft een uitgebreide assortiment van groetbloemige hibiscus planten en struiken. Met hun prachtige bloemen toveren ze een kleurrijk paradijs met exotische flair uit uw tuin.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Hibiscus 'French Cabaret' Purple
Hibiscus 'French Cabaret' Purple

Een meeslepende, intensieve purper-paarse kleur. Kan heel goed samen met de zustersoort „pastel“ worden geplant. Bloeit erg lang, tot in september. Winterhard.

leverbaar

1 plant
vanaf 3 pakken  € 6,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

Hibiscus heg
Hibiscus heg
Als u een heg zoekt, die bijzonder mooi bloeit en tegelijkertijd mooi dicht is dan is de hibiscus-heg de beste keus! De hele zomer zijn er bloemen in overvloed en dan ook nog in verschillende kleuren, bont gemixt. Na korte tijd ...

leverbaar

10 planten
vanaf 5 pakken  € 22,95 / pakken
Hibiscus heg
Hibiscus heg

leverbaar

5 planten € 14,99
vanaf 2 pakken € 12,45 / pak
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    De hibiscus plant en de tuinhibiscus stammen uit Noord-Amerika, maar ze komen heel goed overweg met onze klimatische voorwaarden. Ze kunnen zowel als potplant alsook uitgeplant in de volle grond overwinteren. De hibiscus prefereert een zonnige tot halfschaduwrijke standplaats en moet slechts als jonge plant tijdens de wintermaanden worden afgedekt. Oudere planten hebben alleen in gebieden met extreem harde winters een bescherming met stro of dennentakken nodig. Hibiscus bloeit in de nazomer, wanneer de meeste andere planten zich al langzaam voor de herfst voorbereiden. Op dit moment zorgt b.v. de winterharde Hibiscus Summerific® met zijn gigantische, kleurrijke bloemen voor vele mooie accenten in de tuin. De keus van vormen en kleuren is geweldig, zodat voor elke tuin de juiste plant kan worden gevonden. De winterharde Hibiscus Chiffon® (Hibiscus syriacus) is een struik die gevulde bloemen ontwikkeld, die er zacht en luchtig uitzien als het fijnste chiffon. Of prefereert u met de hibiscus heg een natuurlijke en decoratieve bescherming tegen inkijk voor uw tuin? De hibiscus, ook wel rozen-heemst genoemd, ontwikkelt bijzonder vele bloemen als u zijn lange scheuten in de late winter krachtig (ca. 1/3) gaat terugsnoeien.

     
    omhoog