Haagbeuk

Als u op zoek bent naar een zeer snoeibaar, natuurlijke zichtbescherming voor de tuin, kunt u het beste kiezen voor een haagbeu (Carpinus betulus). Haagbeuken zijn winterhard, stellen weinig eisen en gedijen ook op schaduwrijke standplaatsen in de tuin. Als haag met dicht, frisgroen blad beschermt de haagbeuk uw tuin tegen nieuwsgierige blikken, wind en lawaai. Maar ook voor vogels is het erg verleidelijk, want de haagbeuk biedt voor veel vogels een broedplaats. De haagbeuk is een prachtige bladhoudende boom voor alle tuinen en is ook erg populair als niet veeleisende, schaduwtolerante, snelgroeiende haag. Deze boomsoort behoort tot de berkenfamilie en kan tot 20 meter hoog worden.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Haagbeuk
Haagbeuk

Prachtige struik voor alle tuinen. Ook als gemakkelijke, schaduwverdragende, steeds gezonde haag zeer geliefd. Verdraagt snoeien uitstekend. Geeft veel vogels voedsel en een thuis. (Carpinus betulus).

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 plant
vanaf 10 pakken  € 3,15 / pakken

TOP-hit nr. 2

Substral® Mestkorrels voor heggen en buxus
Substral® Mestkorrels voor heggen en buxus

De SUBSTRAL® Mestkorrels voor heggen en buxus werkt 6 maanden en verzorgt alle heggen, buxus en naaldbomen met voedingsstoffen. De planten profiteren daarvan en bloeien en groeien optimaal. Met SUBSTRAL ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog
Trusted Shops Guarantee