Barbecue groente

Met de barbecue groenteplanten haalt u heerlijke barbecue groenten, zoals paprika en courgette, direct in uw tuin. Met de barbecue groenten heeft u de ingrediënten voor een Mediterraans barbecue en de perfecte begeleider van vlees en vis. Met een beetje zout, peper, olijfolie en knoflook zijn de groente een ware traktatie als salade of gegrild voor gezellige barbecue avonden. De barbecue groente garanderen u een smakelijke en succesvolle oogst - in de tuin, op het balkon en terras. De planten gedijen goed in verhoogde bedden, in plantenbakken of in perken en zijn in de zomer wekenlang een geweldige blikvanger en een heerlijke traktatie voor het gehemelte. Aubergines, courgettes, uien, paprika's, cherrytomaatjes en champignons zijn perfect als barbecue groente: gewoon wassen, in hapklare stukjes snijden, marineren in olijfolie, kruiden, knoflook en verse, gehakte kruiden (rozemarijn, tijm, basilicum, oregano) en doe ze in een kom. Op de barbecue grillen tot ze beetgaar zijn.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Snackgroenten Collectie
Snackgroenten Collectie

De snackgroentecollectie zorgt voor een groot genot in de tuin, want deze soorten verleiden met hun lekkernijen. U krijgt drie soorten snackgroenten (= 4 planten).

Snackkomkommer Minik F1: De ...

TOP-hit nr. 2

Hongaarse Paprika 'Gypsy' F1
Hongaarse Paprika 'Gypsy' F1

Deze hongaarse soort heeft uitstekende eigenschappen. Rijpt snel van geel naar rood. Heerlijk aroma en goed verdraaglijk. Geeft een goede oogst en is resistent tegen ziektes! De lengte van de vruchten zijn ca. 13-15 cm. Prachtige pla ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog