Gladiolen

De grote, majestueuze gladiolen behoren tot de irisfamilie. De prachtige bloemen zijn er in veel felle kleuren, effen of veelkleurig. Gladiolen worden wel 150 centimeter hoog, zodat ze ook op de achterste rijen in het perk goed tot hun recht komen. Een nieuwe topper is de papegaai gladiolen mix, die perken, borders, potten en vazen ​​siert met grote, felgekleurde bloemen in prachtige kleurschakeringen. De eerste bloemen verschijnen soms al eind mei, terwijl de laatste bloemen pas begin oktober verdwijnen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 5,49 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Zomerbloeiers Voordeelpakket
Zomerbloeiers Voordeelpakket

Alles wat u nodig heeft zijn een paar vierkante meter om uw balkon, terras of uw tuin in een bloeiend zomerparadijs te veranderen! De bonte kleurenpracht van deze overdadige bloemenzee zorgt voor een vrolijke stemming! Het grote asso ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Reuzengladiolen in enkele kleuren, als mix of collectie of in een perk van gladiolen, zien er geweldig uit. Tot wel 28 prachtige bloemen kunnen één bloeiwijze vormen. We kunnen de hele zomer genieten van deze prachtige planten: de eerste bloemen verschijnen soms al eind mei, terwijl de laatste bloemen pas begin oktober verdwijnen. Als het in oktober/november 's nachts heel koud begint te worden, knip dan de vergeelde bladeren van de gladiolen vlak boven de grond af. Haal de bollen vervolgens uit de grond en laat ze overwinteren in een droge, vorstvrije kelder. De bollen hebben hier geen licht nodig. Half mei kunt u de bollen weer in de tuin zetten en in de zomer genieten van de kleurrijke bloemenpracht van uw planten.

 
omhoog