Cadeau-ideeën

Een beetje vreugde bereiden door geweldige cadeau-ideeën met kamerplanten van BALDUR-Nederland. Wij hebben verschillende sets voor u samengesteld, die uit een kamerplant met een decoratieve overpot bestaan. In deze combinatie een echte highlight voor elke huis en elke woning. Of geef de Wassen Amaryllis ‚Touch of Magic‘ goud als cadeau: De extra grote bol (omvang 30-32 cm) staat op een edelstalen voet en heeft geen potgrond of water nodig om te groeien en bloeien. De koffieplant Coffea Arabica met koffiekopje kan in de kamer perfect worden gehouden en is een echte blikvanger in de woning en het kantoor! Orchideeën zijn ook heel geliefde cadeaus, omdat deze edele bloemen elke kamer een stijlvolle ambiance geven. De sets van kalanchoë met overpot zijn bijzonder attractief en verheugen de begiftigde langer dan een boeket. Ook groene planten, struiken en balkonplanten zijn geschikt als cadeau-ideeën en maken perk, terras en kamer mooier.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
3 Groene kamerplanten incl. Amazonas keramiek sierpot
3 Groene kamerplanten incl. Amazonas keramiek sierpot

De set van 3 groene kamerplanten bestaat uit telkens 1 plant Castanos, Ficus ‘Bambina’ en Gatenplant, elke in een decoratieve Amazonas keramiek sierpot.

set van 3 € 34,95

TOP-hit nr. 2

 
Sanseveria 'Skyline' in een aardewerk pot
Sanseveria 'Skyline' in een aardewerk pot

Deze top actuele kamerplant brengt exotische en stijvolle flair bij u thuis! De tropische kamerplant Sanseveria „Skyline“ in een aardewerk pot stelt geen eisen en is robuust omdat ze maar heel weinig wate ...

Levering

1 plant € 19,95
 
omhoog