Groentespecialiteiten

Met groentespecialiteiten tovert u heerlijke en gezonde gerechten tevoorschijn, allemaal met planten uit eigen tuin. De groentespecialiteiten zijn niet alleen erg gezond, maar overtuigen ook door hun uitzonderlijke smaak en brengen met hun bijzondere kleuren en vormen afwisseling op tafel. In het uitgebreide assortiment groentespecialiteiten vindt u knapperige groenten; aantrekkelijk en smaakvol tegelijk! Als u uw groentespecialiteiten regelmatig wat voeding geeft, wordt u in de zomer wekenlang getrakteerd op aromatische tomaten, knapperige komkommers en hartige paprika's. Maar ook pompoen, meloen en eetbare paddenstoelen uit eigen tuin zijn groentespecialiteiten die juniet mag missen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Naturen® BIO Meststof voor groente & fruit
Naturen® BIO Meststof voor groente & fruit
Organisch minerale complete meststof voor alle groente- en fruitplanten. Zonder chemische toevoegingen. Optimale verzorging.Opgelet: de productbeschrijving is in het Duits.

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 liter
(11,95 €/l)

TOP-hit nr. 2

 
Vruchtwisseling Groentezaad
Vruchtwisseling Groentezaad

Een vruchtbare en gezonde bodem is een voorwaarde voor een goede groenteoogst en dat bereikt u met het vruchtwisseling groentezaad! De oppervlakten in de moestuin zijn beperkt en vruchtwisseling is niet altijd haalba ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

250 g
(35,96 €/kg)
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog