GARDENA Slang-Aansluitstukken

Wilt u de besproeing in uw eigen tuin uitbreiden, dan hebben wij precies wat u zoekt. Wij bieden u een grote keuze aan GARDENA slang-aansluitstukken in onze online shop. Sluit kranen, slangstukken en aansluitapparatuur aan met de slang-aansluitstukken van GARDENA. De eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit garanderen dat u lang plezier zult hebben van uw GARDENA systeem. Alle GARDENA aansluitonderdelen zijn ook compatibel met irrigatiesystemen van andere fabrikanten. Blader door onze online shop en overtuig uzelf, er zit zeker iets voor u bij!

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
GARDENA® Premium Waterstop
GARDENA® Premium Waterstop

✓ Snelle, eenvoudige verbinding
✓ Moderne vormgeving
✓ Ligt prettig in de hand

Met de hoogwaardige GARDENA® Premium waterstop kunt u accessoires snel en handig aansluiten en verwisselen aan het ui ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
i.p.v.  € 14,49

TOP-hit nr. 2

GARDENA® Premium Slangstuk
GARDENA® Premium Slangstuk

✓ Aantrekkelijk design
✓ Eenvoudig, snel & comfortabel
✓ Hoge slanghoudkracht

Het hoogwaardige GARDENA® Premium slangstuk heeft een modern en aantrekkelijk design. Het is snel en handig aan te ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Het GARDENA® Premium-slangstuk kan snel en comfortabel op de tuinslang worden aangesloten, en de GARDENA® kraanverbinder maakt een veilige aansluiting van de tuinslang op de waterkraan mogelijk. Als uw tuinslang beschadigd is, kunt u deze eenvoudig en snel weer verbinden met een GARDENA reparateur. Met deze eenvoudige techniek hoeft u alleen het beschadigde gedeelte weg te snijden en beide uiteinden met de reparateur te verbinden. Met het GARDENA® aansluitsysteem kunt u bewateringscomputers, pompen, sproeiers, slangwagens en slangen eenvoudig verbinden en zo het besproeien van uw planten vereenvoudigen. Neem zelf een kijkje en bekijk onze GARDENA-slang-aansluitsystemen.

 
omhoog
Trusted Shops Guarantee