10% Sinterklaas KORTING op alles!* NAAR DE KORTINGSCODE

GARDENA Sproeiers

Als u geen tijd hebt om uw tuin op warme zomerdagen te besproeien, dan moet iemand anders het doen. GARDENA sproeiers doen het werk voor u! Leun achterover en ontspan terwijl uw gazon en bloemperken worden besproeid. Ronde of vierkante oppervlakken, de ronde en rechthoekige sproeiers van GARDENA geven uw tuin de ideale hoeveelheid water. Als de juiste slang ontbreekt, hebben we precies de goede voor u in onze online shop.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Gardena®  Zwenksproeier AquaZoom compact
Gardena® Zwenksproeier AquaZoom compact

✓ Maximale sproeibreedte 12 meter
✓ Variabele zwenkproeier
✓ Traploos regelbaar

Of het besproeiingsgebied nu groot en breed, klein en lang, of smal is: de Gardena® Zwenksproeier AquaZoom ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk

TOP-hit nr. 2

GARDENA Aquazoom L - Zwenksproeier
GARDENA Aquazoom L - Zwenksproeier

De Gardena® Comfort Aquazoom 350/2 is de ideale sproeier voor het besproeien van verschillende rechthoekige oppervlakken van 28 m² tot maximaal 350 m². Deze sproeier heeft een traploos instelbaar bereik ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

U kunt van de tijd in de tuin genieten zonder constant water te hoeven geven. Met gazonsproeiers, regeninstallaties en sprinklers wordt uw tuin optimaal bewaterd. Uw gazon blijft fris en groen, en uw planten gedijen prachtig, terwijl u zelf niet hoeft te gieten en gewoon kunt genieten van uw groene oase. Met eenvoudige handelingen kunt u de tuin snel en gemakkelijk water geven en zo op peil houden. Als u ook nog controle wilt houden over uw waterverbruik, is het aan te raden om de GARDENA® watermeter te gebruiken. Hiermee kunt u een gericht waterverbruik instellen en controleren, waardoor u water bespaart zonder er veel moeite voor te doen.

 
omhoog