10% Sinterklaas KORTING op alles!* NAAR DE KORTINGSCODE

Vuurschaal

Is het niet fijn om 's avonds bij de open haard te kunnen genieten van de tijd in uw tuin? Dat kan nu met een vuurschaal van BALDUR-Nederland. Met onze vuurschalen creëert u een onbeschrijfelijk mooie sfeer met een knapperend en laaiend vuur. Ook een vuurkorf of vuurschaal zal uw tuin zeker betoveren. Vuurschalen en vuurkorven genieten de laatste jaren een grote populariteit. Ze creëren gezelligheid en warmte. Beleef mooie, onvergetelijke uren buitenshuis. Laat u betoveren en geniet van de bijzondere sfeer in uw tuin.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Vuurschaal 'Ferro'
Vuurschaal 'Ferro'

Massieve vuurschaal uit gietijzer. De schaal krijgt in loop van tijd een authentieke uitstraling van edelstaalroest. Het wordt aanbevolen om de schaal 2 tot 3 keer per jaar met een olie in te smeren. Dat garandeert e ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Een sfeerlicht, een lantaarn of een vuurschaal, zoals de vuurschaal "Ferro" van massief gietijzer, zorgen buiten voor een romantische sfeer. Maar ook vuurkorven, zoals de vuurkorf "Kubus" van vuurvast staal, zijn de laatste jaren enorm populair geworden, omdat ze gezelligheid en warmte verspreiden. Geniet van de gezellige kampvuurromantiek bij de vuurplaats en u zult onvergetelijke uren beleven. Bij vuurschalen en een vuurkorf kunt u rondvliegende vonken verwachten.

 
omhoog