Vuurkorf

Ontdek de vuurkorven bij BALDUR-Nederland. Wilt u 's avonds bij het vuur genieten in uw tuin? Dat kan nu met de vuurkorf van BALDUR-Nederland. Dankzij het laaiende en verwarmende vuur kan er zeer snel een prachtige sfeer worden gecreëerd. Vuurkorven en vuurschalen van BALDUR-Nederland zullen uw tuin zeker betoveren.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Vuurkorf Kubus
Vuurkorf Kubus

De vuurkorf is de laatste jaren bijzonder geliefd geworden. Er wordt namelijk atmosfeer, gezelligheid en warmte gecreërd. De vuurkorf „Midi“ is uit vuurvast staal gemaakt en heeft ee ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Voor een romantische sfeer buiten heeft u een sfeerlicht, een lantaarn of een vuurkorf nodig. Zo is de vuurkorf " Kubus" van vuurvast staal door zijn vorm en kleur ideaal voor buitenromantiek. De laatste jaren zijn vuurkorven ook steeds populairder geworden. Mooie sfeer, comfort en warmte zijn gegarandeerd. De knetterende kampvuurromantiek bij de vuurplaats zorgt op elk moment voor onvergetelijke uren met dierbaren. Een vuurkorf in de tuin verwarmt op koele nachten en brengt romantiek. Of het nu in een gemoedelijke sfeer is, alleen of bij een afspraakje, de vuurkorf staat aan uw zijde. Laat u betoveren door de behaaglijke warmte en het knetterende vlamlicht.

 
omhoog