GRATIS verzending vanaf € 49,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

GRATIS verzending vanaf € 39,- bestelwaarde*! NAAR DE KORTINGSCODE

Aardbeien

Aardbeien zijn verreweg het populairste zachtfruit, ook al zijn het botanisch gezien eigenlijk geen echte bessen, maar behoren ze tot de groep van de notenvruchten. De zoete aardbeien worden gebruikt bij de bereiding van een breed scala aan recepten, bijvoorbeeld in desserts, jam en gebak, maar ze zijn ook populair voor verse consumptie. Jonge aardbeiplanten zijn voor iedereen gemakkelijk zelf te kweken met weinig moeite. Net als andere fruitsoorten smaken aardbeien, frambozen, blauwe bessen en ander fruit het lekkerst als ze vers geoogst worden in eigen tuin.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Klimaardbei
Klimaardbei

Deze nieuwe variëteit vormt nog langere ranken dan de voorheen gevoerde Loran. Draagt gedurende de gehele zomer grote, aromatische vruchten. Van poten tot eerste eetbare vruchten duurt 8-10 weken. Witbloeiend. D ...

TOP-hit nr. 2

Hangaardbei 'Flower-Berry'
Hangaardbei 'Flower-Berry'

✓ Hoge opbrengst
✓ Mooie, grote bloemen
✓ Geschikt voor balkon & tuin

Deze nieuwe soort hangaardbei Flower-Berry F1 is een topper voor uw balkon en terras! De prachtige, grote bloemen in een inten ...

vanaf 2 pakken  € 5,99 / pakken
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Aardbeienplanten stellen relatief weinig eisen, het enige wat telt, is de aardbeien van voldoende humus te voorzien en de teelt onkruidvrij te houden. Als u de aardbeien niet direct na het plukken wilt eten, maar ze liever voor later bewaart, moet u letten op het beste moment om ze te oogsten. Dit is altijd vroeg in de ochtend, als de bessen nog koel zijn. Hoe warmer het fruit, hoe zachter en drukgevoeliger ze zijn.

BALDUR-Nederland heeft meerdere aardbeiensoorten in het assortiment, waarvan sommige geschikt zijn voor het tuinbed en andere voor potten. Ongeacht welke soort, zoals aardbei 'Delizz®', hangaardbeien of klimaardbeien: ze zullen u allemaal bedanken voor een beetje verzorging en bemesting met een heerlijke aardbeienoogst die uw zomer zoet maakt.

 
omhoog
Trusted Shops Guarantee