Rozenstammen

Rozenstammen behoren al jaren tot de beste, die u kunt krijgen als het om rozen gaat. Ze ruiken heerlijk en vallen ook direct op door hun bijzondere kleuren. De rozenstammen hebben meestal gevulde bloemen, die een bijzonder nostalgisch en romantisch effect hebben en bovendien robuust en onderhoudsvriendelijk zijn. Een enkele roos kan niet meer wensen vervullen. Naast de vele edelrozen, perkrozen, geurrozen, dwergrozen, struikrozen en klimrozen bieden wij ook stamrozen aan in verschillende kleuren. Zeldzaam en bijzonder is bijvoorbeeld de rozenstam Le Rouge et le Noir®.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Substral® Osmocote Rozen Meststofparels
Substral® Osmocote Rozen Meststofparels

Rozen zijn sterke verteerders en hebben permanent voedingsstoffen nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Hiervoor zorgen de meststofparels met een duurzame werking van meerdere weken.

Het omhulsel van de Osmocote meststof ...

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

750 gr.
€ 6,99
(9,32 €/kg)
vanaf 3 pakken  € 5,99 / pakken
(7,99 €/kg)

TOP-hit nr. 2

COMPO® Rozenmeststof
COMPO® Rozenmeststof

Minerale speciale vloeibare meststof voor alle rozen in huis, in potten en in tuinperken in de volle grond. De uitgebalanceerde formule van belangrijke voedingsstoffen werkt direct, stimuleert de groei van de wortels en zorgt voor ee ...

Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

1 liter
€ 8,99
(8,99 €/l)
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog