Ceanothus

De ceanothus is een steeds populairder wordende sierstruik, die zich ook in uw tuin prachtig zou ontwikkelen. De plant die tot de familie van de wegedoorn gewassen behoort (Rhamnaceae), ziert uw tuinbedden weliswaar ook door zijn groenblijvende bladeren, maar het mooiste van de ceanothus zijn de prachtige blauwe bloemen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Ceanothus 'Blue Fashion'
Ceanothus 'Blue Fashion'

Deze wonderbaarlijke blauw bloeiende sierstruik groeit bijzonder bossig en is in milde winters groenblijvend! Door de breedte van 50-70 cm en de hoogte van 80-100 cm, die deze plant kan bereiken, kan deze goed in een rij worden gepla ...

Levertijd: ca. 5-8 werkdagen

3 planten

TOP-hit nr. 2

Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken
Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken

Werkt 6 maanden en verzorgt alle bloeiende struiken met voedingsstoffen. De planten profiteren daarvan en bloeien en groeien optimaal. Geen over- of onderbemesting mogelijk!

Het omhulsel van de Osmocote meststof bestaat uit ee ...

Levertijd: ca. 5-8 werkdagen

750 g
€ 6,99
(9,32 €/kg)
vanaf 3 pakken  € 5,99 / pakken
(7,99 €/kg)
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Ceanothus houdt van een zonnige tot halfschaduwrijke standplaats en een bodem zonder stuwvocht. De ceanothus uit het assortiment van BALDUR-Nederland is winterhard en heeft in onze zones slechts bij harde vorst een mulchdek met stro of dennentakken nodig. Als u het aantal van de bloemen wenst te verhogen, is het raadzaam de struik jaarlijks in het voorjaar sterk terug te snoeien. Ceanothus is als struik (Ceanothus Blue Mound), als groenblijvende klimplant en ook als stammetje voor het terras en het balkon verkrijgbaar. De prachtige blauwe bloemen sieren alle ceanothus soorten tijdens de bloeitijd vele maanden lang.

     
    omhoog