Ceanothus

De ceanothus is een steeds populairder wordende sierstruik, die zich ook in uw tuin prachtig zou ontwikkelen. De plant die tot de familie van de wegedoorn gewassen behoort (Rhamnaceae), ziert uw tuinbedden weliswaar ook door zijn groenblijvende bladeren, maar het mooiste van de ceanothus zijn de prachtige blauwe bloemen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Ceanothus 'Trewithen  Blue'
Ceanothus 'Trewithen Blue'

Nieuwe veredeling uit Amerika. Al vanaf het voorjaar verschijnen de grote, geurende, diepblauwe bloemenpluimen. De altijd groene struik kan ook tegen een muur groeien en daaraan bevestigd worden. Zeer decoratieve sierstruik! ...

leverbaar

1 plant
vanaf 3 pakken  € 12,70 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Ceanothus 'Blue Mound'
Ceanothus 'Blue Mound'

Met charme en een opvallende kleur accentueert deze, in milde winters altijdgroene struik uw tuin of bloembak. Bloeit van mei tot en met de herfst bijna ononderbroken met volle, intensief blauwe bloementrossen. (Ceanothus repens)

leverbaar

1 plant
vanaf 3 pakken  € 12,70 / pakken
Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken
Substral® Mestkorrels voor bloeiende struiken

leverbaar

750 g € 6,99
(9,32 €/kg)
vanaf 3 pakken € 5,99 / pak
(7,99 €/kg)
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Ceanothus houdt van een zonnige tot halfschaduwrijke standplaats en een bodem zonder stuwvocht. De ceanothus uit het assortiment van BALDUR-Nederland is winterhard en heeft in onze zones slechts bij harde vorst een mulchdek met stro of dennentakken nodig. Als u het aantal van de bloemen wenst te verhogen, is het raadzaam de struik jaarlijks in het voorjaar sterk terug te snoeien. Ceanothus is als struik (Ceanothus Blue Mound), als groenblijvende klimplant en ook als stammetje voor het terras en het balkon verkrijgbaar. De prachtige blauwe bloemen sieren alle ceanothus soorten tijdens de bloeitijd vele maanden lang.

     
    omhoog