Kantoorplanten

Kantoorplanten zijn niet alleen geschikt als decoratie, zij hebben vele verschillende positieve effecten. De frisse uitstraling van groene planten en de veelvoudige vormen en kleuren van het bladgroen geven een rustige, aangename sfeer en maken het ontspannen werken mogelijk. De kantoorplanten dragen bij tot een gezond binnenhuisklimaat en zorgen ervoor dat zich de medewerkers en bezoekers op zijn gemak voelen.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Aloe Vera
Aloe Vera

De Aloe Vera is een decoratieve, groenblijvende sierplant, die vanwege haar waardevolle gel al sinds duizenden jaren gewaardeerd wordt. Ook vandaag de dag is ze nog volop trendy vanwege de natuurlijke gelachtige subs ...

Levering

1 plant € 6,95

TOP-hit nr. 2

Sanseveria 'Kirkii'
Sanseveria 'Kirkii'

Een eenvoudig te houden kamerplant met een grote optische werking! Zoals de bladeren van de Sanseveria 'Kirkii' eruit zien wordt ze ook wel vrouwentong genoemd! De Sanseveria 'Kirkii' stelt weinig ei ...

Levering

1 plant € 6,99
Klimop
Klimop

Levering

1 plant € 5,79
Clusia met glasbak
 
Clusia met glasbaki.p.v. € 19,95

Levering

1 plant € 17,95
Aralia - Polyscias ca. 40 cm hoog
 
Aralia - Polyscias ca. 40 cm hoogi.p.v. € 19,95

Levering

1 plant € 18,95
Calathea 'Lancifolia'
 
Calathea 'Lancifolia'i.p.v. € 24,99

Levering

1 plant € 22,50
Dieffenbachia 'Green Magic'
 
Dieffenbachia 'Green Magic'i.p.v. € 5,99

Levering

1 plant € 5,39
Kamerpalmen Duo
 
Kamerpalmen Duoi.p.v. € 11,98

Levering

2 planten € 9,99
Pachira 'Aquatica' ca. 50 cm hoog
 
Pachira 'Aquatica' ca. 50 cm hoogi.p.v. € 19,99

Levering

1 plant € 17,99

    Een aantrekkelijk kantoor waar medewerkers tevreden zijn, verhogen hun productiviteit. Met kantoorplanten kunt u een natuurlijke verbetering van het klimaat en de akoestiek in kantoorruimten bereiken. Bovendien worden verschillende gezondheidsproblemen van de werknemers verminderd. Kantoren met groene planten, als b.v. kamerlinde, graslelie, treurvijg (ficus), drakenboem, klimop en yucca, gelden als aangenamer, gevarieerder en frisser en bevorderen de concentratievermogen.

    Daarbij maakt het niet uit of de planten in hydrocultuur of aarde worden geplant. Met een mooie bloempot, die bij het kantoormeubilair past, kan elke plant zelfs nog meer decoratief zijn en het gieten wordt bij vele potten als b.v. de EMSA Casa Brilliant bloempot door een langdurige watergeefsysteem en een watermeter vergemakkelijkt.

     

     
    omhoog