Buddleia

De vlinderstruik (Buddleia of Buddleja) is een van de dankbaarste zomerbloemen onder de tuinstruiken die u kunt verkiezen. Vanaf juli tot in de herfst kunt u genieten van de talloze bloemballen in zalige kleuren. Dus behoort de Buddleia Flower-Power ® (Buddleja davidii) met een nog niet eerder vertoonde kleurencombinatie (blauwe knoppen, die diep-oranje tot bloei komen!) tot de mooiste sierstruiken in uw tuin! Of u kiezt voor de vlinderstruik Papillion Tricolor, die op een struik bloemen in 3 verschillende kleuren laat zien!

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Vlinderstruik-assortiment voor een voordeelprijs
Vlinderstruik-assortiment voor een voordeelprijsVlinderstruik 'Papillion-Tricolor';1 plant
Deze struik met bloemen in 3 kleuren bloeit van juni tot september! Groeihoogte van 2,5 tot 3 m. (Buddleia davidii)

 Bud ...

2 planteni.p.v.  € 25,44
vanaf 2 pakken  € 19,75 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Buddleia 'Straight UP - Butterfly Tower'
Buddleia 'Straight UP - Butterfly Tower'

Dieser wunderbare, brandneue Sommerflieder wächst säulenartig nach oben (engl. = straight up!) und benötigt so wenig Platz! Er kann deshalb auch im Kübel auf Balkon und Terasse gehalten werden! Oder er wird zum Mi ...

1 plant
vanaf 3 pakken  € 8,99 / pakken
Klimmende Buddleia 'Schmetterlingswand®'
 
Klimmende Buddleia 'Schmetterlingswand®'1 plant € 19,95
vanaf 3 pakken € 18,49 / pak
Vlinderstruik 'Black Knight'
Vlinderstruik 'Black Knight'1 plant € 5,99
vanaf 3 pakken € 3,99 / pak
Vlinder Ranch
Vlinder Ranch

levering vanaf 29.01.2020

1 set € 60,91
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Bijzonder door zijn te ongewone tijd ontbloeiende bloemballen wordt de vlinderstruik (Buddleia) uit het assortiment van BALDUR-Nederland een echte blikvanger. De bloemen van de vlinderstruik schitteren in krachtige kleuren en wasemen een intensieve geur, die in groten getale vlinders aantrekken. Voor een krachtige groei heeft de vlinderstruik een goede bodem en een warme, zonnige standplaats in de tuin nodig. Let op bij het terugsnoeien van de welig groeiende plant: Aangezien de bloemen van de vlinder aan de tweejarige takken ontstaan, is er op te letten, dat de volgende bloei hierbij niet wordt beschadigd. Overigens zijn deze bloemenstruiken robuust en krachtig groeiende planten, die zowel als haagplant alsook als solitairplant en als bloeiende, geurende beschutting tegen inkijk op het terras geschikt zijn.

     
    omhoog