Tulpen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Tulp 'Slawa'
Tulp 'Slawa'

Een klein juweeltje onder de noviteiten. De bijzondere kleurgeving doet denken aan 1001 nacht. Mooie stevige stelen en een lange bloeiperiode.

direkt leverbaar

10 bollen € 3,49i.p.v.  € 4,99

TOP-hit nr. 2

 
Tulp 'Koningin van de nacht '
Tulp 'Koningin van de nacht '

De donkerste tulp die er bestaat. Deze koningin van de nacht heeft een prachtige zwart zijdeglans! (Tulipa Hybrid)

direkt leverbaar

10 stuks € 2,39i.p.v.  € 3,99
Crispa Tulp 'Ballroom'
 
Crispa Tulp 'Ballroom'i.p.v. € 4,99

direkt leverbaar

8 bollen € 2,99
Tulp 'Blue Wow'
 
Tulp 'Blue Wow'i.p.v. € 7,95

direkt leverbaar

10 bollen € 5,50
Tulpenmix 'Striped Bats'
 
Tulpenmix 'Striped Bats'i.p.v. € 5,55

direkt leverbaar

10 bollen € 3,79
Bollenmix 'Lime & Lemonade'
 
Bollenmix 'Lime & Lemonade'i.p.v. € 6,99

direkt leverbaar

15 bollen € 5,50
Plantenschaal
Plantenschaal

direkt leverbaar

3 stuks € 3,99

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog