Tulpen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Tulp 'Cool Double'
Tulp 'Cool Double'

Een fantastische nieuwe soort van topklasse! Deze sterk gevulde, edele witte tulp heeft aan de buitenkant een prachtige gele tint met licht groene strepen! De stevige stelen en het donkergroene blad vormen daarbij een perfect contra ...

direct leverbaar

8 bollen € 3,15i.p.v.  € 3,99

TOP-hit nr. 2

Snijtulpenmix
Snijtulpenmix

Bonte kleurenmix snijtulpen. Prachtig zowel in uw tuin als in de vaas! (Tulipa Hybrid)

direct leverbaar

40 stuks € 6,95
Crispa Tulp 'Ballroom'
 
Crispa Tulp 'Ballroom'i.p.v. € 4,99

direct leverbaar

8 bollen € 4,49
Tulp 'Blue Wow'
 
Tulp 'Blue Wow'

direct leverbaar

10 bollen € 7,95
Tulp 'Ice Cream®'
 
Tulp 'Ice Cream®'i.p.v. € 4,99

direct leverbaar

3 stuks € 3,99
Plantenschaal
Plantenschaal

direct leverbaar

3 stuks € 3,99

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog