Tulpen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Bollenmix 'paarskleurige combo'
Bollenmix 'paarskleurige combo'

Een betoverende compositie van 7 paars-witte tulpen en 5 donkerpaarse hyacint bollen! De beide tulpensoorten “Flaming Flag & hyacint “Woodstock” zijn een perfect duo in het tuinperk en de kuip.

12 bollen € 5,55

TOP-hit nr. 2

 
Papegaai Tulp 'Irene Parrot®'
Papegaai Tulp 'Irene Parrot®'

Het krachtige oranje van de bloemen van de papegaai tulp 'Irene Parrot®' is met een paarse vlam versierd. Deze bijzondere schoonheid laat uw tuinperken in een exclusieve elegance stralen. Eindelijk is de geliefde ...

8 bollen € 4,99
Tulpenmix 'Blue Blend'
Tulpenmix 'Blue Blend'10 stuks € 4,99
vanaf 2 pakken € 4,49 / pak
Rozen-Tulpen Rariteiten
Rozen-Tulpen Rariteiten10 bollen € 4,99
vanaf 2 pakken € 4,49 / pak
Bollenmix 'Early Excellence'
 
Bollenmix 'Early Excellence'25 bollen € 4,99
vanaf 2 pakken € 3,99 / pak
Papegaaitulpen collectie
Papegaaitulpen collectiei.p.v. € 13,9824 bollen € 12,95
Papegaaitulpen-mix
Papegaaitulpen-mixi.p.v. € 6,9912 stuks € 5,59

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog