10% Sinterklaas KORTING op alles!* NAAR DE KORTINGSCODE

Tulpen

Tulpen (Tulipa), de kleurrijke voorbodes van de lente, mogen in geen enkele tuin ontbreken. Maar niet in het tuinperk en langs het pad zorgen de prachtige bloemen voor vrolijke accenten. Ook op het balkon en op de vensterbank trekken ze bewonderende blikken. Of het nu gaat om dubbele bloemen, exotische gekartelde, gedraaide bloemranden of elegant naar buiten gebogen bloembladen: de keuze aan bloemkleuren en -vormen is voor tulpen zeer divers. Naast enkel- en meerkleurige soorten varieert ook de groeihoogte tussen de circa 10 en 100 cm. Kijk uit naar het stralende kleurenspel in uw toekomstige lentedecoraties!

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Tulp 'Ice Cream®'
Tulp 'Ice Cream®'

Deze spectaculaire soort 'Ice Cream®' valt onmiddelijk op! De prachtige bloemen zien eruit als bolletjes ijs met een toefje slagrooom erop! Een verrijking voor in uw tuin of in een mooie pot op het terras! Echte rarite ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

10 bollen
vanaf 2 pakken  € 9,45 / pakken

TOP-hit nr. 2

Regenboog Tulp 'Blumex®'
Regenboog Tulp 'Blumex®'

✓ Ongelooflijk kleurenspel in de tuin
✓ Voor tuinperken & potten
✓ Winterhard, meerjarig & eenvoudig te verzorgen

De regenboog tulp Blumex® fascineert door zijn ongelooflijke kleurenspel e ...

Levertijd: 3-6 werkdagen

8 bollen
Plantenschaal
Plantenschaal

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken € 5,49 / pak
GARDENA® Bloembollenplanter
GARDENA® Bloembollenplanter

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Afhankelijk van de soort kunt u tot juni genieten van de kleurrijke bloemen van uw tulpenbollen. De Tulpenmix Blue Blend bevat bijna alle soorten tulpen die er zijn (papegaai, gevulde, snij-, vroege, enz.). Door hun verschillende bloeitijden bloeit de pracht minstens 40 dagen lang in uw tuin!

De bladeren van de planten hoeft u pas na de bloei te verwijderen als ze zijn opgedroogd, omdat ze de bollen van voedingsstoffen voorzien. Tulpen en wilde tulpen zijn gemakkelijk te verzorgen en stellen geen grote eisen aan hun standplaats. Let echter op dat de bollen geen last van ophopend water krijgen.

Plant de bloembollen van de voorjaarsbloeiers in de herfst in de grond en zorg daarbij voor een diepte van ongeveer 8 cm. Verheug u op het levendige kleurenspel van uw toekomstige voorjaarsdecoratie!

 
omhoog