Narcissen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Bollenmix 'voorjaarskoorts'
Bollenmix 'voorjaarskoorts'

Een geweldig voorjaar wacht op u met deze vrolijke en bonte Bollenmix „voorjaarskoorts“! Het is het beste als de bollen in een groepje bij elkaar worden geplant want dan is het effect van de bloemen het g ...

leverbaar

45 bollen
vanaf 2 pakken  € 7,95 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Narcis 'Double duo mix'
Narcis 'Double duo mix'

Heel bijzondere mix door de identieke bloemvorm en de contrasterende kleuren!

leverbaar

15 stuksi.p.v.  € 6,95
Bollenmix 'Pole Position'
 
Bollenmix 'Pole Position'i.p.v. € 5,99

leverbaar

15 bollen € 4,99
'100 dagen'-narcissenmix
 
'100 dagen'-narcissenmixi.p.v. € 13,98

leverbaar

70 stuks € 12,49
Narcis 'Recurvus'
 
Narcis 'Recurvus'i.p.v. € 3,99

leverbaar

8 bollen € 3,49
Zomer-narcis 'Erlicheer'
 
Zomer-narcis 'Erlicheer'i.p.v. € 4,99

leverbaar

8 bollen € 4,49
Mini Narcissen prachtmix
 
Mini Narcissen prachtmixi.p.v. € 9,95

leverbaar

35 bollen € 6,99
Bollenmix 'Petit Trésor'
 
Bollenmix 'Petit Trésor'i.p.v. € 5,55

leverbaar

25 bollen € 3,99
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog