Narcissen

Wanneer de winter plaatsmaakt voor de lente, begint het seizoen van de narcissen (Narcissus). Ze verrassen ons met hun felgele bloemen na het lange, donkere seizoen. Narcissen behoren samen met tulpen en krokussen tot de klassieke bloembollen. Als de bollen eenmaal in de grond zitten, kunt u ze daar gerust een paar jaar laten staan. De verzorging ervan is ongelooflijk eenvoudig. De narcisbloembollen worden in het najaar geplant en worden dan vroegbloeiers in de tuin. Er zijn narcissen met dubbele bloemen, in geel, wit of roze, als mini-narcissen en als klassieke narcissen die u kent uit uw kindertijd.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 5,49 / pakken

TOP-hit nr. 2

GARDENA® Bloembollenplanter
GARDENA® Bloembollenplanter

Voor het maken van gaten om bloembollen te planten. Met automatische aardeloslating en diepte-aanduiding is daardoor heel eenvoudig in het gebruik.

Levertijd: 3-6 werkdagen

1 stuk
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Bij BALDUR-Nederland vindt u verschillende soorten narcissen. Er zijn de trompetnarcissen met dubbele bloemen, in geel, wit of roze, als zeer klassieke narcissen zoals u ze uit uw kindertijd kent. Een mix van verschillende bloemkleuren en -vormen of de bloembollenmix Butterfly Kisses ziet er bijzonder mooi uit en breidt zich elk jaar verder uit in de tuin. Zo geniet u elk voorjaar opnieuw van de kleurrijke accenten die langzaam uit het grijze tevoorschijn komen. Hiertoe behoren ook veel narcissen soorten, die heel geschikt zijn om te verwilderen. De bladeren van de narcissen hoeven na het verwelken niet afgeknipt te worden, omdat de planten bij het verwelken voedingsstoffen uit het blad in de bollen opslaan. De Tazetta, ook wel kerstnarcis genoemd, bloeit al vier weken nadat de bollen zijn opgekomen en verspreidt een heerlijke geur in uw huis.

 
omhoog
Trusted Shops Guarantee