Narcissen

Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes, narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Kijk rond bij Baldur-Nederland naar unieke voorjaarsbloeiers en laat u inspireren door de enorme veelzijdigheid van de verschillende bloemen en de fascinerende kleuren en vormen.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Narcis 'Pink Parasol'
Narcis 'Pink Parasol'

Deze bijzondere narcis met een roze neus zorgt binnen een mum van tijd voor een goede stemming in uw tuin! Deze nieuwe soort is mooi stevig en krachtig. De bloemen stralen boven het donkergroene blad. Een echte rariteit!

direkt leverbaar

8 bollen € 5,99

TOP-hit nr. 2

Bloembollen Mix 'Butterfly Kisses'
Bloembollen Mix 'Butterfly Kisses'

Deze heerlijke bloembollen mix wordt een sierraad in uw voorjaarstuin! De stralend witte, geurende narcissen “Alaska” zijn de perfecte partner voor de tulpen “Flaming Flag”, die met haar braamrode en witte hoo ...

direkt leverbaar

15 bollen € 5,99
Narcis 'Roze trompet'
Narcis 'Roze trompet'

direkt leverbaar

10 stuks € 4,89
Narcis 'Recurvus'
 
Narcis 'Recurvus'

direkt leverbaar

8 bollen € 3,99
'100 dagen'-narcissenmix
'100 dagen'-narcissenmixi.p.v. € 13,98

direkt leverbaar

70 stuks € 12,49
Plantenschaal
Plantenschaal

direkt leverbaar

3 stuks € 3,99

    Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

    Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

    Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

     
    omhoog