Collecties

Waarom slechts één kleur kiezen, als er toch zoveel bonte, levendige variaties zijn? Wij hebben voor u verschillende bloembollen collecties samengesteld, waarbij u niet hoeft te beslissen. Zo is bv. de fresia en ranonkel mix Butterfly Beatuy een prachtige bloembollen mix in de mooiste kleuren. Of u siert met de tulpenbollen Festival mix tuinperken en borders.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Fresia en Ranonkel mix 'Butterfly Beauty'
Fresia en Ranonkel mix 'Butterfly Beauty'

Een betoverende bloembollen mix van fresia’s en ranonkels in de mooiste kleuren. Als groep bij elkaar geplant ontstaat een bijzonder mooie bloemenzee in uw tuin. De kleurrijke, heerlijk geurende fresia’s zijn geliefde blo ...

direkt leverbaar

35 bollen € 5,49
vanaf 2 pakken  € 4,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

Dubbele geurfresia's
Dubbele geurfresia's
Deze fresia's met een opvallende, intense kleur is echt wat voor de bloemenliefhebber. Er bloeit zoveel tegelijkertijd dat u altijd genoeg geurende bloemen heeft om uw vaas te vullen.

direkt leverbaar

25 bollen € 4,99
Anemonen'Bonte Mix'
Anemonen'Bonte Mix'

direkt leverbaar

25 bollen € 3,49
vanaf 3 pakken € 2,99 / pak
Tree-Lily® collectie 4 kleuren
 
Tree-Lily® collectie 4 kleureni.p.v. € 23,98

direkt leverbaar

9 bollen € 23,05
Iris collectie
 
Iris collectiei.p.v. € 10,48

direkt leverbaar

2 bollen € 9,49
Plantenschaal
Plantenschaal

direkt leverbaar

3 stuks € 3,99

  Mooi bont wordt het met onze bloembollen mix „kleine kostbaarheden”. De exotische bloemen verrijken elke voortuin en elk tuinperk door hun vrolijke kleuren.

  Het gehele voorjaar bloeien de 140 bloembollen van het spaarpakket. Met dit assortiment ontwaakt uw wintertuin al vanaf eind februari in een heerlijke stralende pracht van tulpen, narcissen, hyacinten en de sierui (allium). Ook krokussen, zigeunerbloemen en anemonen zijn in de collectie aanwezig.

  Zeer geliefd is ook de bloembollen mix “ontwakend voorjaar” met de warme paarse en gele tinten en de grote bloemen van de krokussen in een bonte mix. Een echte bloemendroom voor de tuin en het balkon!

   

   

   
  omhoog