Collecties

Waarom slechts één kleur kiezen, als er toch zoveel bonte, levendige variaties zijn? Wij hebben voor u verschillende bloembollen collecties samengesteld, waarbij u niet hoeft te beslissen. Zo is bv. de fresia en ranonkel mix Butterfly Beatuy een prachtige bloembollen mix in de mooiste kleuren. Of u siert met de tulpenbollen Festival mix tuinperken en borders.

 

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Narcissen Mix 'Trilune & Tricolette'
Narcissen Mix 'Trilune & Tricolette'

Deze beide nieuwe soorten brengen een ieder die het ziet in verukking! De opvallende neuzen van deze twee narcissen stralen in geel en oranje. Omdat de neuzen ongewoonlijk plat zijn zien deze er uit als kleine windmolens! Betoverend ...

direkt leverbaar

8 bollen € 4,10i.p.v.  € 5,99

TOP-hit nr. 2

 
Bollenmix 'Pole Position'
Bollenmix 'Pole Position'

De beide bollen schoonheden narcis „Snow Baby“ en Iris „Purple Hill“ zijn een dreamteam in de tuin! U kunt van maart tot april in het tuinperk of in de kuip er veel plezier va ...

direkt leverbaar

15 bollen € 4,10i.p.v.  € 5,99
Plantenschaal
Plantenschaal

direkt leverbaar

3 stuks € 3,99
Zuilbessen collectie
 
Zuilbessen collectiei.p.v. € 12,98

direkt leverbaar

2 planten € 11,99

  Mooi bont wordt het met onze bloembollen mix „kleine kostbaarheden”. De exotische bloemen verrijken elke voortuin en elk tuinperk door hun vrolijke kleuren.

  Het gehele voorjaar bloeien de 140 bloembollen van het spaarpakket. Met dit assortiment ontwaakt uw wintertuin al vanaf eind februari in een heerlijke stralende pracht van tulpen, narcissen, hyacinten en de sierui (allium). Ook krokussen, zigeunerbloemen en anemonen zijn in de collectie aanwezig.

  Zeer geliefd is ook de bloembollen mix “ontwakend voorjaar” met de warme paarse en gele tinten en de grote bloemen van de krokussen in een bonte mix. Een echte bloemendroom voor de tuin en het balkon!

   

   

   
  omhoog