Hyacinten

Hyacinten met hun statige bloemenkaarsen mogen in geen enkele lentetuin ontbreken. BALDUR-Nederland heeft hyacintenbloembollen in het assortiment die, zodra ze zijn uitgelopen, met hun prachtig kleurrijke bloemen de winter uit uw tuin verdrijven. Hyacinten zorgen voor succesvolle kleuraccenten in het tuinperk en in de winter brengen ze de lente in huis. Hyacinten zijn ook geschikt om in een glas te kweken, waardoor ze een blikvanger zijn op de vensterbank of eettafel. Naast tulpen en narcissen behoren hyacinten tot de populairste voorjaarsbloeiers. De kleurrijke hyacinten (Hyacinthus Orientalis) brengen afwisseling in uw tuinperk en ruiken heerlijk!

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 5,49 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Bollenmix 'Voorjaarskoorts'
Bollenmix 'Voorjaarskoorts'

✓ Fantastische, pastelkleurige bloemenzee
✓ Voor tuinen & potten
✓ Winterhard, meerjarig & eenvoudig te verzorgen

Een geweldig voorjaar wacht op u met deze vrolijke en bonte bollenmix voorjaarskoorts ...

vanaf 2 pakken  € 8,45 / pakken
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    Prachtige voorjaarsbodes van maart tot april. Nadat de bloem uitgebloeid is, behoudt de hyacint nog een tijdlang haar groene blad. Deze pas verwijderen als de bladeren geel worden omdat de planten de groene bladeren nodig hebben om de nog aanwezige voedingsstoffen te verwerken.

    In de zomer blijven de hyacinten onder de grond en onzichtbaar verborgen in de bollen. Als u van de hyacinten in huis wilt genieten, kunt u de bollen in een speciaal glas voor hyacinten voorkweken. Hyacinten zijn heel eenvoudig in het onderhoud en bloeien elk jaar opnieuw. De kleurrijke hyacinten prachtmix (hyacinthus orientalis) brengt afwisseling in uw tuinperk en geurt heerlijk! 

     
    omhoog
    Trusted Shops Guarantee