Begonia

Begonia's zijn niet alleen populaire kamerplanten, maar ook felgekleurde bloeiende wonderen in de tuin! Begonia's staan ​​net zo mooi in potten op terras en balkon als in het tuinperk. De nijvere zomerbloeiers zijn heel gemakkelijk te verzorgen en niet veeleisend. De begonia houdt van de zon, maar wil niet worden blootgesteld aan de brandende middagzon. De planten geven de voorkeur aan een halfschaduwrijke standplaats in uw tuin.

meer minder

TOP-hit nr. 1

Plantenschaal
Plantenschaal

Nu kunt u uw tulpenbollen heel eenvoudig planten en na de bloeitijd weer met de plantenschaal uit de grond nemen en opbergen. Ook ideaal als bescherming tegen woelmuizen weerbestendig kunststof.

Levertijd: 3-6 werkdagen

3 stuks
vanaf 3 pakken  € 5,99 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Hangbegonia 'Glamour Mix'
Hangbegonia 'Glamour Mix'

De hangbegonia Glamour Mix is een kleurrijke mix met grote bloemen, die voor een kleurenspektakel in uw hanging baskets, potten en bloembakken zorgt. Als een waterval van prachtige, dicht gevulde bloemen, groeien de ...

Product is uitverkocht
vanaf 2 pakken  € 4,25 / pakken
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

Om onvermoeibaar te kunnen bloeien, hebben knolbegonia's veel water en voldoende voedingsstoffen nodig. Bij het water geven moet u er wel voor zorgen dat de bladeren en bloemen van de plant niet nat worden. Ze houden ook niet van ophopend water. Een goed losgemaakte grond is dus erg belangrijk als u lang van uw begonia's wilt genieten.

De vlijtige begonia's zijn niet winterhard, dus de knollen moeten in de winter worden opgegraven en op een vorstvrije, droge plek worden bewaard. Als u uw begoniabollen in een pot bewaart, hoeft u ze voor de winter niet op te graven, maar plaatst u gewoon de hele pot in zijn winterverblijf.

 
Trusted Shops Guarantee