Blauwe mestkorrels

Sterke, weelderig groene planten hebben voeding nodig! Om ervoor te zorgen dat uw planten gezond blijven en u er lang van kunt genieten, heeft BALDUR-Nederland een grote keuze aan verschillende meststoffen in het assortiment, van Blaukorn® tot gazonmest tot organische mest. Want zo verschillend als de verschillende soorten planten, zo verschillend zijn hun bemestingsbehoeften. Het is niet alleen belangrijk om bij het kiezen van de standplaats rekening te houden met de eisen van de plant, maar ook als het gaat om bemesting. Onze Gärtner's blauwe meststof is geschikt voor de bemesting van groenten, bloemen, vaste planten, sierheesters en fruit en bevat alle belangrijke hoofd- en sporenvoedingsstoffen in gemineraliseerde vorm. Stikstof zorgt voor een gezonde plantstructuur.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

COMPO® Blaukorn® NovaTec®
COMPO® Blaukorn® NovaTec®

Hochwertiger, chloridarmer Universaldünger für alle Gartenpflanzen. Mit innovativer NovaTec®-Technologie für eine effizientere Stickstoffausnutzung. Sorgt so für höhere Erträge und eine Schonung der ...

Levertijd: ca. 3-5 werkdagen

3 kg
€ 17,99
(6,00 €/kg)

TOP-hit nr. 2

COMPO® Blaukorn® NovaTec® vloeibaar
COMPO® Blaukorn® NovaTec® vloeibaar

Flüssiger, chloridarmer Universaldünger für alle Gartenpflanzen. Effizientere Stickstoffausnutzung für höhere Erträge und verbesserte Qualität.

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten
 
omhoog