Acties

Bloembollen bij BALDUR online kopen! Plant bloembollen (voorjaarsbloeiers) in het najaar en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, op uw balkon of terras. Er is voor ieder wat wils: prachtige tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes maar ook narcissen en sierlijke krokussen in talloze TOP-kleuren. Bijna niets brengt zoveel vreugde als het eerste groen na een lange winter. U moet deze bloembollen in het najaar planten, zodat ze in de winter voldoende energie kunnen verzamelen om ons in het voorjaar te verrassen met hun stralende kleuren.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Tulp 'Ice Cream®'
Tulp 'Ice Cream®'

Deze spectaculaire soort 'Ice Cream®' valt onmiddelijk op! De prachtige bloemen zien eruit als bolletjes ijs met een toefje slagrooom erop! Een verrijking voor in uw tuin of in een mooie pot op het terras! Echte rarite ...

TOP-hit nr. 2

 
 
Allium Collectie '25 Flowers for You'
Allium Collectie '25 Flowers for You'

De aantrekkelijke allium mix 25 Flowers for You brengt bijzonder mooie bloemen in tuinperken en potten en zorgt voor een echt kleurenspel bij u thuis! De mix bevat 7 stuks allium Purple Sensation, 9 stuks gele allium ...

Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

  Wat zou een lente zonder tulpen en narcissen zijn? Zonder de sierui en krokussen? Er is weinig wat zo veel vreugde geeft als het eerste tere groen na de lange winter. De planttijd voor deze bollen is al in de herfst, zodat deze in de winter genoeg krachten kunnen verzamelen om ons in de lente met hun stralende kleuren te verwennen. In tegenstelling tot deze bollen, worden de dahlia’s, gladiolen en begonia’s in het voorjaar geplant.

  Bloembollen gedijen goed in elke bodem. Veel soorten kunnen ook goed verwilderen, zodat elk jaar een steeds groter wordend bloementapijt uw tuin verfraait. Maar ook diegenen die een balkon hebben, kunnen van de voorjaarsbodes genieten. De bollen van de tulpen, narcissen en hyacinten kunnen ook in een pot op het terras of balkon worden geplant. De amaryllis met haar reuze bloemen is een bloembol die in huis goed gedijt.

  Bestel nu uw Top favorieten voor het volgende voorjaar en combineer de verschillende bloemen tot een uniek vuurwerk van kleuren in uw tuin.

   
  omhoog
  Trusted Shops Guarantee