Esdoorn

Japanse esdoorn bekoort in de herfst door zijn prachtig gekleurd blad en toovert door zijn ongewone vorm een touch van Azië in elke tuin. Door hun kleine grootte zijn de opvallende planten ook geschikt voor kleine tuinen en voelen zich - afhankelijk van de soort - in een pot evenzo op zijn gemak als in het tuinperk.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

Japanse Dwerg-Esdoorn 'Burgund'
Japanse Dwerg-Esdoorn 'Burgund'

Met deze esdoorn-zeldzaamheid plant u een stemmige kleur in uw tuin. Het blad loopt purperrood uit en houdt deze kleur ook in de zomer. (Acer palmatum atropurpureum)

vanaf 3 pakken  € 9,95 / pakken

TOP-hit nr. 2

 
Witte Esdoorn 'Ukigumo'
Witte Esdoorn 'Ukigumo'

Deze zeldzame rariteit trekt alle blikken naar zich toe! Witte esdoorn bladeren – dat is heel bijzonder! De esdoorn “Ukigumo” wordt daarom ook “zwevende wolk” genoemd! De bladeren van de esdoorn verander ...

    De fijne bladeren van de Japanse esdoorn vormen een pittoreske kroon en variëren in kleur van een glanzende oranje, zoals bij de esdoorn Katsura, over een roze, zoals bij de dwerg-esdoorn Marlo tot een intensieve karmijnrood, zoals bij de Japanse esdoorn Burgund. Ook bij het uitlopen verkleuren zich de bladeren van de verschillende esdoorn soorten in de mooiste kleuren. Vaak houden ze de kleur de hele zomer lang. Uiterlijk met de herfstkleur laten de esdoorns uw tuin in spectaculaire kleuren ontgloeien. De Japanse esdoorn Dissectum (Acer palmatum) groeit jaarlijks sterker, maar blijft relatief compact. Daardoor kunt u deze esdoorn schoonheid ook goed in kleinere tuinen, voortuinen of als potplant gebruiken.. Niet zo verwonderlijk dat de Japanse esdoorn een van de meest populaire tuinplanten is.

     
    omhoog