Esdoorn

Japanse esdoorn bekoort in de herfst door zijn prachtig gekleurd blad en toovert door zijn ongewone vorm een touch van Azië in elke tuin. Door hun kleine grootte zijn de opvallende planten ook geschikt voor kleine tuinen en voelen zich - afhankelijk van de soort - in een pot evenzo op zijn gemak als in het tuinperk.

meer minder
sorteren naar:
Aantal producten per pagina:

TOP-hit nr. 1

 
Japanse Dwerg-Esdoorn 'Burgund'
Japanse Dwerg-Esdoorn 'Burgund'

Met deze esdoorn-zeldzaamheid plant u een stemmige kleur in uw tuin. Het blad loopt purperrood uit en houdt deze kleur ook in de zomer. (Acer palmatum atropurpureum)

leverbaar

1 planti.p.v.  € 12,70

TOP-hit nr. 2

 
Japanse Dwerg-Esdoorn collectie
Japanse Dwerg-Esdoorn collectie

Nu voor een voordeelsprijs de soorten  Katsura en Burgund. (Acer palmatum, Acer palmatum atropurpureum)

leverbaar

2 planteni.p.v.  € 23,90
Japanse Dwerg-Esdoorn 'Katsura'
Japanse Dwerg-Esdoorn 'Katsura'

leverbaar

1 plant € 12,70
vanaf 3 pakken € 10,60 / pak
Grote Azië collectie 'Osaka'
 
Grote Azië collectie 'Osaka'i.p.v. € 32,75

leverbaar

4 planten/bollen € 28,60
Alle prijzen incl BTW excl. Verzendkosten

    De fijne bladeren van de Japanse esdoorn vormen een pittoreske kroon en variëren in kleur van een glanzende oranje, zoals bij de esdoorn Katsura, over een roze, zoals bij de dwerg-esdoorn Marlo tot een intensieve karmijnrood, zoals bij de Japanse esdoorn Burgund. Ook bij het uitlopen verkleuren zich de bladeren van de verschillende esdoorn soorten in de mooiste kleuren. Vaak houden ze de kleur de hele zomer lang. Uiterlijk met de herfstkleur laten de esdoorns uw tuin in spectaculaire kleuren ontgloeien. De Japanse esdoorn Dissectum (Acer palmatum) groeit jaarlijks sterker, maar blijft relatief compact. Daardoor kunt u deze esdoorn schoonheid ook goed in kleinere tuinen, voortuinen of als potplant gebruiken.. Niet zo verwonderlijk dat de Japanse esdoorn een van de meest populaire tuinplanten is.

     
    omhoog