Terug

'Duftfantasie® Aromatico'

Ze beschikt over één van de sterkste aromatische geuren. Want het is een plant die haar geur niet over de bloemen verspreidt, maar waarvan de bladeren al bij de geringste windbewegingen hun aroma verspreiden. In de tuin, op het balkon of terras probeert een ieder erachter te komen, waar deze heerlijke geur vandaan komt.

Geurstoffen stimuleren de zintuigen en men kan er heerlijk van genieten.

 

Standplaats en Verzorging

“Aromatico” is veelzijdig te gebruiken en groeit in plantenbakken en potten net zo goed als in het tuinperk. De plant is meerjarig en kan probleemloos op een donkere plaats vorstvrij overwinteren. Ze kan zelfs enkele weken in de huiskamer staan. Ze kan altijd in de gewenste vorm worden gesnoeid, waardoor de plant nooit te groot of te zwaar wordt.

 

“Aromatico” wordt in een grote kuip met zeer goede voedingsrijke aarde geplant en op een zonnige tot halfschaduwrijke standplaats gezet. De volle zon tot halfschaduw zijn de lichtverhoudingen die “Aromatico” nodig heeft. Eén keer per week met een in de handel verkrijgbare meststof bemesten. “Aromatico” is niet geschikt om te eten.

 

Deze soort behoort tot de beschermde soorten.

Trusted Shops Guarantee