Terug

Schildpadmix

Als vitaminerijke, gezonde voeding biedt het onze huisdieren een gevarieerd buffet. Een uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en vezels is bijzonder belangrijk voor de optimale voeding van huisdieren. Ze bevorderen het welzijn en de gezondheid van de dieren.

 

Zaaien: volle grond: april tot augustus of in huis/kas: het hele jaar door

Ontkieming: 5-10 dagen bij 15-20° C

Afstand in de rij: breed zaaien

Standplaats: zonnig - halfschaduw

Oogst: na 6 tot 8 weken

 

Zaaien

Zaai de zaden regelmatig met een afstand van 2 weken zodat het dier altijd vers groenvoer ter beschikking heeft. Gebruik normale pot- of tuingrond. Zaai breed uit en verdeel het dun en gelijkmatig. Dun met aarde bedekken en uitvoerig gieten.

Standplaats en verzorging

Houdt van een zonnige tot halfschaduwrijke standplaats en een humeuze, voedingsrijke bodem. Ze kunnen in de winter op de vensterbank worden gekweekt en tijdens de vorstvrije periode buiten in kuipen, balkonbakken of bedden in de tuin. Als u ze zelf kweekt, krijgt u een aanvullend dierenvoer zonder verontreinigende stoffen voor gezonde, actieve dieren

Oogst

Ze kunnen al na 6 tot 8 weken worden geoogst, bij een hoogte van ca. 30 cm. Snijd het groen altijd vers voor het voeren, om zodoende een gelijkmatige verzorging te garanderen.

Gebruik

Ongewenste groei en onkruid moet altijd worden verwijderd.

Passend daarbij...

Trusted Shops Guarantee