Terug

‘Geurend bloementapijt’

Bloeit makkelijk en weelderig. Voor balkons en bloemperken. Hoogte 40 cm. Makkelijk in het gebruik. Uitleggen, gieten, laten groeien. Voor binnen en buiten. Middels de handige zaaischijven is de uitzaaiing heel makkelijk: Deze in potten of bloembakken leggen, dun met aarde bedekken en ervoor zorgen, dat de aarde vochtig blijft. Met de laag blijvende zaadmix ‚bloementapijt‘ veranderen zich potten en bloembakken reeds na enkele weken makkelijk en voordelig in een bloemenzee die maandenlang tot aan de vorst steeds nieuwe, romantische attracties ontwikkelt. De handige zaaischijven vergemakkelijken de teelt in potten en schalen alsook het voorgroeien op de vensterbank en in de hobbybroeikas.

Standplaats

Het bloementapijt groeit op een zonnige plek of in de halfschaduw. Kies potten met een goede waterafleiding en een doorlaatbare aarde.

Tips

Omdat de planten slechts een hoogte van ca. 40 cm bereiken, is deze prachtige mix ook geschikt voor windige en moeilijke plekken op het balkon en in de tuin. Regelmatig bemesten en besproeien, zodat ze bijzonder weelderig en langdurig bloeien.

Passend daarbij...

Trusted Shops Guarantee