Terug

‘Geurbloemen-Mix’ zaadschijven

Bloeit snel en uitbundig. Voor balkon en perken. Hoogte: 25 cm.

Met de laagblijvende geurende bloemenzadenmix kunnen potten en balkonbakken eenvoudig en goedkoop worden omgetoverd in een zee van bloemen die maandenlang tot de vorst steeds weer nieuwe attracties bieden. Fijne en sterke geuren verspreiden een sensuele, aangename sfeer. Vooral 's avonds zijn de aroma's van zilverschildzaad, matthiola of violier, Oost-Indische kers, gewone steenraket of moerasbloemen zeer intensief.

 

Zaaien:            Balkonbak, perk, potten: april - juni

Kiemen:          10 tot 15 dagen bij 15-20° C

Kweken:          na de vorst, ca. half mei, buiten in de volle grond planten

Afstand:          1 zaadschijf per pot

Bloei:              van juni tot september

 

Zaaien

Zaaien is bijzonder eenvoudig met de praktische zaadschijven: gewoon in potten of balkonbakken plaatsen, dun bedekken met aarde en gelijkmatig vochtig houden

Standplaats

De snelgroeiende geurende bloemen gedijen goed op een zonnige plek of in de halfschaduw. Gebruik voor het balkon of terras een bak met een goede waterafvoer en een goede doorlatende grond.

Tip

Omdat de planten maar ongeveer 30 cm hoog worden, is deze prachtige mix ook geschikt voor winderige en moeilijke plekken op het balkon en in de tuin. Sommige planten hebben een overhangende groei zodat ze de potten op een romantische manier bedekken.

Passend daarbij...

omhoog
Trusted Shops Guarantee