Terug

Geurwikke ‘Fire and Ice’

Het dieprood van de bloembladeren gepaard aan contrastrijk wit is bij deze soort een aantrekkelijke kleurencombinatie. Met deze trendige duo kunt u bij muren, hekken en rankhulpen tussen vaste planten opvallende accenten zetten en de beplanting opkleuren. Geurwikken zijn van oudsher geliefde borentuin bloemen, die ook tegenwoordig niets van hun charme hebben verloren. Bijzonder op prijs gesteld wordt hun intensief, aangenaam zoet aroma, dat in zomerse bloemenbossen niet mag ontbreken. Hoogte ca. 150 cm.

Standplaats

Geef de snelgroeiende klimplanten een windbeschutte zonnige of halfschaduwrijke standplaats en een voedselrijke humeuze bodem. Niet laten uitdrogen!

Tips

Een vroegtijdige uitzaaiing aan de gewenste plaats is aan te bevelen, zodat voldoende grondvochtigheid voor een goede kieming ter beschikking staat. Geurwikken zijn aantrekkelijke bloemen voor in de vaas, ideaal voor kleine bloemenbossen. Het is raadzaam de bloemen regelmatig af te plukken, zodat de zaadvorming wordt onderdrukt en het nabloeien begunstigt.

Passend daarbij...

omhoog
Trusted Shops Guarantee