Terug

Ijsklontjes bloemen

Deze mix bevat weelderig bloeiende en kleurrijke zomerplanten, wiens expressieve bloemen sierlijk genoeg zijn om daarmee ijsklontjes te vullen. Ze kunnen makkelijk worden ingevroren, zodat u steeds – ook in de winter – een opmerkelijke voorraad van geraffineerde blikvangers klaar heeft. Cocktails, desserts en tafeldecoratie kunt u hiermee prettig opkleuren. Gewoon in het glas geven! In de winter verspreiden ze vrolijke zomerkriebels.

Algauw na de uitzaaiing openen de eerste bloemen van blauwe komkommerkruid, gele en oranje afrikaantjes, bonte leeuwenbek, rustikale korenbloemen en ander licht groeiende zomerbloemen. Alle deze bloemen zijn eetbaar. De weelderige bloemenpracht blijvt tot aan de vorst. Verander uw bloemperken, potten en bakken in een bloemenzee. Ideaal ook voor bonte bloemenbossen. Deze mix met diverse soorten verheugt vele zomer- en herfstweken door tot aan het begin van de winter. Hoogte ca. 50 cm.

Standplaats

Geef deze snelgroeiende zomerbloemen een voedselrijke, humeuze en doorlaatbare bodem en een onkruidvrije, zonnige standplaats in de volle grond.

Tips

De bereiding van ijsklontjes lukt makkelijk: Plaats in elke klontjevorm een verse bloem, dan water aanvullen en in het vriesvak leggen. Naar behoefte de vorm met de klontjes naar beneden met lauwe water begieten, dan komen de klontjes los en kunnen als decoratie in glazen worden gevuld. Is heel geschikt voor bowls, cocktails, frisdranken en voor desserts.

 

 

Passend daarbij...

Trusted Shops Guarantee