Terug

SUBSTRAL® magische bloemenpracht

Iedereen wil mooie bloemen in zijn tuin - gemakkelijk en moeiteloos. Daarom hebben we SUBSTRAL® magische bloemenpracht ontwikkeld.

Gewoon aanbrengen, water geven en SUBSTRAL® magische bloemenpracht begint te werken. Dankzij de magische bloemenpracht duurt het maar een paar minuten om een ​​bloemperk te maken!

Een unieke zadenmixl van wel 16 verschillende soorten bloemen + SUBSTRAL® Osmocote langdurige meststof + uniek premium kiemsubstraat!

Het resultaat is maandenlang sterke en mooie bloemen - gegarandeerd!

  • De beste resultaten worden verkregen op een zonnige plaats met een goede watertoevoer en een bodemtemperatuur van minimaal 10°C.
  • Verwijder onkruid. Als u een onkruidverdelger gebruikt, volg dan de relevante productinformatie. Maak de grond los (bv. met een hark) om een ​​egaal oppervlak te verkrijgen.
  • Schud de fles en strooi de mix gelijkmatig over het vloeroppervlak in een dunne laag (dosering: 250g/m²). Het bodemoppervlak wordt niet volledig bedekt door het product, waardoor de zaden voldoende ruimte krijgen om te ontkiemen en te groeien.
  • Een diepe, overvloedige eerste bewatering is de sleutel tot succes. Geef het substraat voorzichtig water met een fijne sproeistraal totdat het donkerbruin kleurt, zonder dat er plassen ontstaan.
  • SUBSTRAL® magische bloemenpracht laat zien wanneer u weer water moet geven. Als het substraat lichtbruin wordt, opnieuw water geven. Zorg altijd voor voldoende vocht en laat het zaad en de jonge zaailingen niet uitdrogen

 

Passend daarbij...

Trusted Shops Guarantee