Terug

CELAFLOR® Gazon onkruidvrij Weedex® voor 400 m ²

Gebruiksaanwijzing:

 

Spuiten:

10 ml in 1 liter water voor 10 m². 10 ml weedex met 500 ml water in de doseerbeker geven en in de spuitfles doen. De doseerbeker met water uitspoelen en eveneens in de spuitfles doen. De spuitfles opvullen tot 1 liter water.  Voor gebruik schudden en vervolgens sproeien op goed ontwikkeld onkruid.

 

Gieten:

1 ml in 1 liter water voor 1 m² gieten. 1 ml weedex met 500 ml water in de doseerbeker geven en in de gieter doen. De doseerbeker met water uitspoelen en eveneens in de gieter doen. De gieter opvullen tot 1 liter water.  Voor gebruik omroeren en vervolgens gieten met een gietbroes op goed ontwikkeld onkruid.

 

Optimaal effect bij temperaturen vanaf ca. 10 °C en bij warm, vochtig weer.

 

Niet gebruiken bij temperaturen boven 25 °C en/of in direct zonlicht.

Het gazon mag niet gemaaid worden gedurende 3 dagen voor en 4 dagen na de toepassing. Toepassen op goed ontwikkeld blad (onkruid).

Hoe meer bladmassa aanwezig is, hoe beter het worteldiepe effect. Toepassen op droge bladdelen.

 

Na toepassing moet het enkele uren droog blijven (minstens 1-2, bij voorkeur 4-6 uur). Onkruid reageert met verschillende snelheden: witte klaver kan bijvoorbeeld al na een paar dagen zichtbare veranderingen vertonen. Bij ereprijs en ander moeilijk te bestrijden onkruid kan het enkele weken duren voordat het uiteindelijke bestrijdingsresultaat is bereikt.

 

Maak na gebruik de spuitfles of gieter op niet-verzegelde grond grondig schoon, eerst met water en vervolgens met een oplossing van spoelmiddel of met geactiveerde koolstof

 

Tijdstip van gebruik

Tijdens de groeiperiode van april tot september. Niet gebruiken in het jaar van uitzaaien. Maximaal 1x gebruiken per seizoen oftewel jaar. In het gebruiksjaar evt. oogst of maaisel niet voeren.

Koel en droog bewaren. Tegen vorst beschermen.

omhoog
Trusted Shops Guarantee