Terug

‘Geurbloemen-Mix’ zaaischijven

Bloeit snel en weelderig. Voor balkons en bloemperken. Hoogte 25 cm.

Met de handige zaaischijven is de uitzaaiing bijzonder makkelijk: gewoon in potten of bloombakken leggen, dun met aarde bedekken en gelijkmatig vochtig houden. Met de lage geurbloemen-zaadmix veranderen zich potten en bloembakken op makkelijke en voordelige manier in een bloemenzee, dat maandenlang tot aan de vorst met steeds nieuwe attracties kan verheugen. Zachte en intensieve geuren verspreiden een zinnelijke, weldadige sfeer. Bijzonder ‘s avonds zijn de aromen van zilverschildzaad, violieren, Oostindische kers, gewone steenraket of moerasbloemen zeer intensief.

Standplaats

De snelgroeiende geurbloemen groeien op een zonnige plek of in de halfschaduw. Voor het balkon of het terras een pot met een goede waterafleiding en een doorlaatbare aarde gebruiken.

Tips

Omdat de planten slechts een hoogte van ca. 30 cm bereiken, is deze prachtige mix ook geschikt voor windige en moeilijke plekken op het balkon en in de tuin. Enige van de planten hebben een overhangende groei, zodat ze op romantische manier de potten verhullen.  

Passend daarbij...

omhoog