Terug

Air So Pure® Hedera

Standplaats

De Air So Pure® Hedera is een schaduwplant. De ideale standplaats is matig licht tot schaduwachtig. De Air So Pure® Hedera niet direct in de zon plaatsen. De hedera is een perfecte plant voor binnen en buiten.


Verzorging

De wortelkluit van de Air So Pure® Hedera moet in het voorjaar en in de zomer vochtig zijn. In de herfst en winter is het beter de aarde tussen twee gietbeurten droog te laten worden. De plant in de winter alleen sproeien als de lucht droog is. De Air So Pure® Hedera voelt zich in huis prettig bij kamertemperatuur. De Air So Pure® Hedera buiten verdraagt temperaturen van 0 tot 30 graden. Voor een gezonde Air So Pure® Hedera raden wij aan één keer per maand wat plantenvoedsel aan het gietwater toe te voegen.

Bij een Air So Pure® Hedera worden nieuwe bladeren aan de ranken gevormd. Aan de ranken komen ook zijscheuten waar eveneens nieuwe bladeren ontstaan. Hierdoor krijgt men een volle plant met lange ranken. De ranken zijn lange, slanke stelen met gelobde bladeren. De plant groeit gestadig verder als de verzorgingstips in acht worden genomen en de plant op de juiste plek staat.

 

 

Veelgestelde vragen - Air So Pure Algemeen


Luchtzuiverende werking; Hoe zuiveren Air So Pure planten de lucht? Air So Pure planten zuiveren de lucht, door tijdens hun natuurlijke ademhaling via de huidmondjes in het blad diverse schadelijke stoffen uit de lucht op te nemen. Deze stoffen worden vervolgens in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken. Ook wordt overdag CO2 omgezet in zuurstof en brengen de planten waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid verbeterd.

Hoeveel planten optimaal; hoeveel Air So Pure planten moet ik in een kamer zetten, zodat deze optimaal gezond is / de lucht gezuiverd is? Onderzoekers van o.a. NASA raden aan om 15 - 18 planten per 180m3 te plaatsen voor een goede bijdrage aan een gezonder binnenklimaat. Onderzoeken van o.a. NASA en TNO tonen aan dat planten zoals Air So Pure Planten in huis en op de werkplek niet alleen een luchtzuiverende werking hebben, maar ook een positieve invloed hebben op de psyche van de mens.

Buiten; Kan ik Air so Pure planten ook buiten plaatsen? Air So Pure Planten zijn echte kamerplanten. Van oorsprong komen de planten uit Tropisch Azië en Zuid- Amerika en kunnen niet tegen temperaturen onder de 15° C en harde wind. Wij adviseren daarom juist binnen van uw Air So Pure Planten te genieten.

Houdbaarheid; Hoelang blijven de Air So Pure planten houdbaar? Als de Air So Pure planten op de juiste standplaats staan en goede verzorging genieten, kunnen ze jarenlang als luchtzuiverende blikvanger bij u in huis of op kantoor staan.

Giftige planten; Zijn de Air So Pure planten giftig voor mensen en dieren? Air So Pure planten zijn bestemd voor decoratie en niet voor consumptie. Hoewel de verschillende planten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd, raden wij aan bij inwendig gebruik altijd een arts te raadplegen.

Druppels van blad; Mijn Air So Pure plant scheidt druppels af vanaf de punten van de bladeren. Wat kan ik hieraan doen en is dit giftig? Air So Pure planten verdampen het water dat zij met hun wortels opnemen en verbeteren daarmee de luchtvochtigheid. Deze verdamping kan zo hoog zijn, dat er druppels op de bladeren ontstaan. Mogelijk kunt u de plant op een wat koelere standplaats zetten.

Trusted Shops Guarantee