Terug

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht
De koopovereenkomst komt op onze website tot stand na het bestelproces, wanneer de klant op kopen klikt en hiermee de bestelling bevestigt.

U kunt de ontvangen goederen zonder opgaaf van redenen binnen 2 weken terugsturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons via een ondubbelzinnige verklaring bv. schriftelijk per post, fax of een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen naar: info@baldur-nederland.nl om ons op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail enz.. dient u de producten terug te sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij verzoeken u voordat u een pakket retour stuurt eerst contact met ons op te nemen.
Het liefst per e-mail:
info@baldur-nederland.nl

Het retouradres is:
BALDUR-Nederland
Postbus 495
3330 AL Zwijndrecht

Tel. 0049-6251-103456

De kosten voor retourzending nemen wij voor onze rekening.

omhoog