10% KORTING op alle planten!* NAAR DE KORTINGSCODE

Terug

Bedrijfsfilosofie

Baldur-Nederland is uw specialist in het versturen van planten en tuinbenodigdheden

Met Baldur, de tuinspecialist is het verfraaien van uw tuin erg eenvoudig. Bij ons vindt u een enorm assortiment bloemen, haagplanten, fruit, kruiden en bijzondere planten. En natuurlijk bieden wij ook alles aan wat de hobbytuinder zich maar kan wensen: in onze rubriek toebehoren vindt u een breed aanbod, van zaaihulpmiddelen tot klimzuilen en van plantbuidels tot aan decoratieartikelen voor uw tuinfeest. Eenvoudig naar hartelust rondstruinen in onze webshop en de nieuwste planten bij u thuis laten afleveren. Alles wordt in beschermende verpakkingen geleverd en bovendien op het juiste moment om te planten.

Enorme keus aan kleurrijke bloemen

Wat is een tuin zonder bont gekleurde bloemen? Bloeiende planten zijn de onbetwiste blikvangers in elke tuin. In onze webshop heeft u een ruime keuze aan elegante rozen, attractieve, bloeiende struiken, winterharde vaste planten, en mooie bloembollen zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Voor uw terras hebben wij bij BALDUR een prachtige collectie potplanten. U kunt zich de weg naar een tuincentrum besparen en profiteren van de voordelen van rustig vanuit uw stoel bestellen en thuis laten bezorgen.
 

Hagen omlijsten uw tuin

Een haag is een mooie levende afscheiding van uw tuin die beschermd tegen inkijk. Bij BALDUR hebben bij een grote keuze aan haagplanten , voor elke smaak is er wat te vinden. Wilt u een haag van cypressen of liever van bamboe, een combinatie van verschillende planten of toch liever een bloeiende haag? Kies de planten die bij uw stijl passen uit ons ruime assortiment. De planten zijn van een uitstekende kwaliteit en worden met een flinke kluit verstuurd.
 

Fruitboompjes bieden gezond genot

Fruitboompjes zorgen ook dat de kleinste tuinen een oase van genot worden. Wat is er fijner dan vers, gezond fruit uit eigen tuin te oogsten? BALDUR- Nederland heeft een groot assortiment fruitboompjes van uitstekende kwaliteit. Onder andere veel ruimtebesparend zuilfruit en bijzondere producten zoals de cherrykose. De planten worden in een beschermende verpakking bij u thuis geleverd en u zult al snel kunnen genieten van zelfgeoogste lekkernijen.
 

Verzending met service

BALDUR heeft al meer den 100 jaar ervaring en levert zorgvuldig geselecteerde-, en perfect verpakte planten. Onze ervaring kunt u teruglezen op onze website: www.baldur-nederland.nl. Hier vindt u niet alleen een gigantisch aanbod aan planten en toebehoren maar ook veel plant-& verzorgingstips. Ook alle informatie met betrekking tot bestellen en verzenden kunt u daar vinden. Dus: profiteer van alle voordelen die BALDUR-Nederland biedt, het is uw tuinpostorderspecialist!

omhoog
Trusted Shops Guarantee